fbpx

Medewerker Vergunning APV

Amsterdam
Parttime

Optie tot verlenging: ja, tot een totale contractduur van twee jaar
Solliciteren tot en met: 11 maart 2020

Functieomschrijving

Als medewerker vergunningverlening C bij stadsdeel Centrum, team maatwerk, behandel je complexe en politiek gevoelige aanvragen voor exploitatievergunningen, je coördineert de behandeling van horeca en evenementenvergunningaanvragen. Je toetst de aanvragen aan relevante wet- en regelgeving en beleid en je coördineert de interne afstemming en advisering. Hierbij zal je steeds samenwerken met andere betrokken afdelingen en adviseurs. Daarnaast ben je beschikbaar voor inhoudelijke vragen van collega’s en toets je collegiaal elkaars aanvragen. Ook heb je een belangrijke functie in het informeren van ondernemers of andere belanghebbenden over mogelijkheden, onmogelijkheden en wettelijke vereisten voor het organiseren van een evenement of het exploiteren van een horecabedrijf. Je doet dit via de telefoon of mondeling aan het ‘loket’.

Eisen

 • Je werkt en denkt minimaal op hbo-/wo-niveau. Bij voorkeur heb je een juridische achtergrond.
 • Je beschrijft op maximaal één pagina waarom je de meest geschikte kandidaat bent voor de opdracht.
 • Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste vijf jaar) met het behandelen van aanvragen voor exploitatievergunningen, drank- en horecawetvergunningen en het zelfstandig uitvoeren van de Bibob-toets.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met en bent in staat om duidelijke (staf)stukken te schrijven.
 • Je bent eerder werkzaam geweest bij een G4-gemeente.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met gebiedsgericht werken.
 • Je hebt aantoonbaar goede sociale vaardigheden.
 • Je hebt aantoonbaar een doortastende persoonlijkheid.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met en bent in staat om snel een goed netwerk op te bouwen met in- en externe partijen.
 • Je vermeldt minimaal één relevante referentie op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).
 • Je hebt in de afgelopen twee jaar geen ambtelijke aanstelling gehad bij de gemeente Amsterdam.

In het CV moet blijken dat je aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

5 + 4 =