fbpx

Medewerker Publiek KCC

Westland
Parttime

Standplaats: Westland
Duur van de opdracht: tot 1 mei 2020
Optie tot verlenging: 1 maal 4 maand(en)
Uren per week: 24 tot 36
Solliciteren tot en met: dinsdag 28 januari 2020

Axiflex zoekt voor de gemeente Westland een Medewerker Publiek KCC bij opdrachtgever.

Organisatie
Bouw mee met de gemeente Westland. De gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is de gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt de gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Cluster Dienstverlening
De collega’s die werkzaam zijn binnen dit cluster verstrekken informatie en leveren de individuele gemeentelijke diensten aan inwoners en organisaties. Het cluster bestaat nu uit 7 teams en maakt de komende tijd de omslag naar een procesgerichte manier van organiseren. Zo streven we naar een dienstverlening die past bij de huidige tijd waarbij de behoefte van inwoners en organisaties centraal staat. Wil je iets voor de maatschappij betekenen, dan is dit cluster zeker iets voor jou.

Team Klantencontactcentrum
Naast de gemeentelijke website is het Klant Contactcentrum (KCC) de centrale toegang van de gemeente voor inwoners, bedrijven en instellingen die informatie, een product of dienst willen verkrijgen. Wij zijn verantwoordelijk voor het eerstelijns klantencontact voor balie, telefonie, post, email en medeverantwoordelijk voor de goede afhandeling van internetvragen. Ook de eerste beantwoording van vragen op het gebied van zorg, welzijn, jeugdhulp en werk en inkomen ligt bij ons. Ben je dienstverlenend dan pas je wellicht goed bij ons.

Opdracht
Je bent het visitekaartje van de gemeente en de spin in het web voor het klantencontact bij ons. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de burger, telefonisch, via de e-mail of via social media kanalen. Je geeft de burger een gevoel van welkom zijn. Je levert informatie aan bewoners, bezoekers, bedrijven en instellingen over de producten, projecten en diensten van de gemeente. Eventueel verzorg je de aanvragen van o.a. paspoorten en rijbewijzen en de verwerking ervan aan de balie.

Wat we van je verlangen (eisen):

 • Uiterlijk beschikbaar per 17 februari 2020.
 • Een gevolgde opleiding op minimaal mbo niveau.
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als medewerker publiek.

Wat we van je vragen (wensen):

 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als medewerker publiek in de afgelopen 5 jaar (30 punten).
 • Een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau (20 punten).
 • Aantoonbare werkervaring met social media kanalen (10 punten).
 • Aantoonbare werkervaring bij een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 5 jaar (25 punten).
 • Aantoonbare werkervaring met RNI (15 punten).

Competenties

 • Je bent gedreven, een teamplayer, representatief, stressbestendig.
 • Je beschikt over uitstekende mondelingen en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Je kunt goed luisteren en je bent in staat snel tot de kern van de zaak te komen.
 • Klantgerichtheid en accuratesse zijn voor jou vanzelfsprekend.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

6 + 8 =