fbpx

Medewerker frontoffice afdeling Burgerzaken

Leidschendam
Parttime

Duur van de opdracht: tot en met 31 augustus 2020
Optie tot verlenging: mogelijk, maar nog niet bekend
Solliciteren tot en met: 20 februari 2020
Contractduur: 6 maanden
Parttime uren: 20-24 per week

Functieomschrijving

Als medewerker frontoffice op de afdeling Burgerzaken ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van werkzaamheden met betrekking tot reisdocumenten, rijbewijzen, basisregistratie personen en diverse uittreksels. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor burgers, bedrijven en andere instellingen, verwerkt aanvragen en zorgt voor een juiste verwerking en administratie. Van belang is dat je klanten vriendelijk en op een professionele wijze te woord staat, en dat je een snelle en duidelijke vraagstelling bevordert. Je bent inhoudelijk goed op de hoogte van datgene wat binnen de organisatie/gemeente speelt en kunt de inwoners ook inhoudelijk een stap verder helpen.

Eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding op niveau 4.
  • Je hebt minimaal vier jaar aantoonbare werkervaring als medewerker op de afdeling Burgerzaken binnen een gemeente in de afgelopen acht jaar.
  • Je hebt aantoonbare kennis van administratieve processen en het systeem Key2Burgerzaken.
  • Je bezit een diploma Burgerzaken.
  • Je bent flexibel inzetbaar en niet gebonden aan vaste werktijden.
  • Je bent beschikbaar op maan- en dinsdag van 8.30 tot 12.30 uur, op woensdagmiddag van 12.30 tot 16.30 uur en op donderdagmiddag en -avond van 12.30 tot 20.30 uur. Op zaterdag in de periode van 1 april tot en met 31 augustus 2020 ben je beschikbaar van 8.30 tot 12.30 uur. Je wordt op roulatiebasis ingeroosterd op de zaterdag.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer.

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten:

  • De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.
  • ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat je zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. tablet.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

14 + 13 =