fbpx

Medewerker exploitatie vastgoed

Wassenaar
Fulltime

Optie tot verlenging: twee maal drie maanden
Uren per week: 36
Solliciteren kan tot en met: 31 maart 2020
Contractduur: 7 maanden

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het in gebruik geven, en het dagelijks gebruik, van gemeentelijke accommodaties, onder meer door het (laten) opstellen van huur- en gebruiksovereenkomsten, het leveren van een bijdrage aan het tot stand komen van exploitatie-overeenkomsten met derden en het toezicht houden op het gebruik.

Werkzaamheden

 • Je bewaakt de uitgaven en inkomsten die aan het gebruik (huur) en de exploitatie van de gemeentelijke accommodaties gekoppeld zijn, en je bent in staat servicekosten (financieel) af te handelen.
 • Je doet het dagelijks beheer van lopende contracten en de bijbehorende contacten voor een deel van de gemeentelijke maatschappelijke vastgoedportefeuille.
 • Je houdt overzicht op de inzet van maatschappelijk vastgoedobjecten (gebouwen/accommodaties), door af te stemmen met Techniek (over beheer, onderhoud et cetera) en met Financiën (over budget, debiteuren, verzekeringen et cetera).
 • Je onderhoudt intern goed contact met beleidsverantwoordelijke collega’s van Cultuur, Welzijn, Sport, Onderwijs, als ook extern met de huurders, gebruikers en exploitanten van de diverse gemeentelijke accommodaties.
 • Je bent verantwoordelijk voor een goede dossieropbouw per vastgoedobject en het op orde brengen en houden van de gehele vastgoedadministratie.
 • Je adviseert over de exploitatie en het gebruik van gemeentelijke accommodaties en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van beleid aangaande de exploitatie en het gebruik van gemeentelijke accommodaties.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding.
 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in de afgelopen tien jaar als vastgoedbeheerder met verantwoordelijkheid voor de exploitatie en het beheer (financieel, contractueel en administratief).
 • Je hebt in de afgelopen vijf jaar werkervaring opgedaan bij een gemeente met uiteenlopende gebruikers uit het maatschappelijke werkveld.
 • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Benodigde competenties

 • Je bent communicatief sterk en in staat problemen tot de kern terug te brengen. Je weet kort en bondig informatie over te brengen in woord en geschrift.
 • Je kunt zelfstandig op basis van genomen besluiten concrete acties uitzetten richting zowel intern als extern betrokken partijen.
 • Je beschikt over een goede dosis bestuurlijke sensitiviteit en kunt schakelen tussen diverse niveaus en disciplines (afdelingen, teams) binnen de gemeentelijke organisatie.
 • Je bent een herkenbare persoonlijkheid die in staat is een netwerk op te bouwen en te onderhouden.
 • Je bent praktisch ingesteld en de klant staat voor jou centraal.
 • Je kunt goed samenwerken, neemt initiatieven en beschikt over voldoende overtuigingskracht.
 • Je beoordelingsvermogen is goed ontwikkeld. Daarnaast ben je jezelf bewust van jouw omgeving en invloed hierop.

Goed om te weten

Werkorganisatie Duivenvoorde verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar:
+31 (0)6 25 34 74 25 of mail je cv naar cv@axiflex.nl