fbpx

Kwartiermaker implementatie/inkoop jeugdhulp

Zoetermeer
Fulltime

Optie tot verlenging: één maal drie maanden
Solliciteren tot en met: 15 maart 2020
Uren per week: 32-36

Functieomschrijving

Voor team Jeugd heeft de gemeente behoefte aan een ervaren kwartiermaker inkoop/implementatie jeugdhulp. Binnen de inkoopregio is de gemeente gestart met de voorbereidingen voor de regionale aanbesteding jeugdhulp voor alle H10-gemeenten. Met deze aanbesteding gaat Zoetermeer per 1 januari 2021 over op een nieuwe manier van bekostigen van jeugdhulp; van PxQ naar resultaatgericht. Je weet als geen ander welke uitdagingen een aanbesteding in combinatie met een nieuwe werkwijze met zich meebrengt. Je voelt aan hoe je het beste de belangen van Zoetermeer kunt vertegenwoordigen in de samenwerking met de regio om tot het gewenste, gezamenlijke resultaat te komen. Daarnaast kun je de vertaalslag maken naar de praktijk. Je bent in staat de nieuwe werkwijze te vertalen naar concrete acties voor de toegang door aanpassing in de werkprocessen, instructies en scholing. Samen met de collega van informatiebeheer bepaal je welke aanpassingen nodig zijn in het systeem om de implementatie van de nieuwe werkwijze te borgen en de resultaten hiervan te kunnen monitoren.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

  • Je hebt in de afgelopen 6 maanden geen 3 overeenkomsten met een totale duur van 36 maanden gehad bij de opdrachtgever, dan wel zal je met het aangaan van deze opdracht niet uitkomen op 3 overeenkomsten met een totale duur van 36 maanden binnen een periode van 6 maanden.
  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding.
  • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring met jeugdhulp, opgedaan in de afgelopen zes jaar.
  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring op het gebied van inkoop/implementatie jeugdhulp, opgedaan in de afgelopen vijf jaar.
  • Je hebt werkervaring met het implementeren van inkoopregelingen, opgedaan in de afgelopen vier jaar.
  • Je hebt werkervaring binnen de H10-inkoopregio.
  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring met het werken binnen een gemeente, opgedaan in de afgelopen vijf jaar.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Goed om te weten

De gemeente verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

12 + 12 =