fbpx

Kwartiermaker

Den Haag
Parttime

Optie tot verlenging: één maal vier maanden
Solliciteren tot en met: 23 februari 2020
Contractduur: 8 maanden
Parttime uren: 0-20 per week

Functieomschrijving

De ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en medische interventies is sterk in beweging, onder meer door de opkomst van nieuwe therapieën (celtherapie, genetische modificatie, et cetera), personalised medicine, en regeneratieve geneeskunde. Dat biedt kansen om therapieën te ontwikkelen voor chronische ziekten en aandoeningen als dementie. Om de toekomstige therapieën – future therapies – optimaal van het laboratorium naar de individuele patiënt te brengen, is een kennisintensief proces nodig, mogelijk met nieuwe businessmodellen en (publiek/private) samenwerkings- en financieringsmodellen. Door dit proces gericht te ondersteunen en bestaande initiatieven beter met elkaar te verbinden, ontstaan unieke kansen voor Nederland om een vooraanstaande positie in te nemen op het terrein van Future Affordable and Sustainable Therapies (FAST).

Om te komen tot dit FAST-platform wordt een procesbegeleider/kwartiermaker aangesteld die samen met de inhoudelijke kwartiermaker vanuit ZonMw toewerkt naar een plan van aanpak dat in Q3 2020 gereed moet zijn. Op basis van dit plan wordt besloten of het te vormen platform verder wordt uitgewerkt, en een tweede fase operationeel wordt gemaakt.

Werkzaamheden

De aan te stellen kwartiermaker gaat een plan van aanpak realiseren voor het FAST-platform in Q3 2020.

Dat betekent:

 • uitwerken van het strategische proces op weg naar het plan van aanpak;
 • fungeren als procesbegeleider van de stappen die nodig zijn om te komen naar een breed gedragen plan;
 • invulling geven van de onderdelen sturing, politiek en governance in het plan van aanpak;
 • verbinden van betrokken publieke en private partijen, en met deze partijen toewerken naar een plan dat draagvlak heeft en gesteund is door een coalition of the willing.

Eisen

 • Je hebt minimaal tien jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen vijftien jaar op bestuurlijk niveau in de farmaceutische industrie en zorg.
 • Je bent beschikbaar uiterlijk per 2 maart 2020 tot en met oktober 2020 voor zestien uur per week.
 • Je hebt een afgeronde wo-bacheloropleiding in de richting van geneeskunde, biomedische wetenschappen of gezondheidswetenschappen.
 • Je hebt minimaal tien jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen vijftien jaar op bestuurlijk niveau/directieniveau bij publieke/private organisaties.
 • Je hebt minimaal twee projecten uitgevoerd als procesbegeleider met complexe trajecten waarbij verschillende belangen spelen tussen overheidsinstanties, bedrijven en zorgpartijen.
 • Je hebt minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen tien jaar op het gebied van geneesmiddelen/therapieontwikkeling.
 • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten:

 • ZonMw kan verzoeken tot het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring.
 • ZonMw kan verzoeken tot het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag.
 • Voorafgaande het selectiegesprek kan een casus verstuurd worden ter voorbereiding.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

9 + 7 =