fbpx

Kwaliteitsmedewerker Wmo

Naaldwijk
Fulltime

Standplaats: Naaldwijk
Duur van de opdracht: zes maanden
Optie tot verlenging: twee maal zes maanden
Uren per week: 32 tot 36
Solliciteren tot en met: 26 januari 2020

Axiflex zoekt voor de gemeente Westland een kwaliteitsmedewerker Wmo.

Functieomschrijving

Als kwaliteitsmedewerker Wmo verzorg je de inhoudelijke en rechtmatige toetsing van Wmo-meldingen en -aanvragen. Daarnaast adviseer en coach je de Wmo-consulenten in hun dagelijkse werkzaamheden. Ook houd je jezelf bezig met de inhoudelijke kwaliteitsverbetering van de Wmo-uitvoering. Je werkt in een omgeving waarin continu verbeteren een vanzelfsprekendheid is. Je doet dit in nauwe samenwerking met de andere kwaliteitsmedewerker. Je adviseert de teammanager bij verbetertrajecten en doet voorstellen voor leerinstrumenten. Daarnaast ben je een actief deelnemer van het kwaliteitsoverleg Wmo.

Je toont interesse in het sociale domein en de transitie naar een integrale dienstverlening, en je staat open voor veranderingen.

Wat we van je verlangen (eisen):

  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Wat we van je vragen (wensen):

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding in een juridische of paramedische richting.
  • Je hebt aantoonbare actuele kennis op het gebied van de wet- en regelgeving Wmo, Wlz, Participatiewet en aanverwante regelingen blijkend uit het cv.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring als kwaliteitsmedewerker/toetser binnen het sociaal domein op het gebied van de Wmo en Jeugd in de afgelopen twee jaar.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met resultaatgericht indiceren.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met Suites voor het Sociaal Domein (GWS4all).
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met Corsa.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met KiC.

Goed om te weten:

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

8 + 8 =