fbpx

werken bij de gemeente Axiflex

Kwaliteitsmedewerker inkomen

Leidschendam
Fulltime

Duur van de opdracht: tot 1 september 2020
Optie tot verlenging: mogelijk maar nog niet bekend
Uren per week: 32 tot 36
Solliciteren tot en met: 7 januari 2020

Voor de gemeente Leidschendam-Voorburg zoekt Axiflex een kwaliteitsmedewerker Inkomen.

Functieomschrijving

Je bent als kwaliteitsmedewerker Inkomen verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de inkomensconsulenten en het monitoren van de kwaliteit. Denk aan het toetsen van aanvragen maar ook het één-op-één begeleiden van medewerkers. Het is daarbij een pre om multidisciplinair te kunnen kijken en adviseren, om op die manier tot de best passende oplossing te komen voor de werkzoekende. De consulenten zijn allemaal getraind in motiverende gespreksvoering en het is aan jou om dit door te ontwikkelen en om kwaliteit integraal te gaan neerzetten. Je werkt nauw samen met de inkomensconsulenten, Bezwaar en Beroep, beleidsmedewerkers en de regisseur werk en inkomen.

Jouw werkzaamheden:

 • optreden als coach van de inkomensconsulenten en weten hoe je collega’s op motiverende en inspirerende wijze begeleidt bij de ontwikkeling van vakmanschap op het gebied van inkomen;
 • voeren van onder andere caseloadgesprekken voor het bewaken van de inhoudelijke kwaliteit;
 • ondersteunen en adviseren van de inkomensconsulenten, onder andere over consistente uitvoering van sociale wet- en regelgeving;
 • verzorgen van de operationele vertaling van wetten en regelgeving voor de gebruikers;
 • opstellen van interne werkinstructies en deze up-to-date houden;
 • volgen van relevante ontwikkelingen op het werkterrein en aandragen van bouwstenen voor een adequate uitvoering van het werk. Zorgen voor continue verbetering voor het taakveld;
 • vertegenwoordigen van het team/afdeling bij projecten en externe overleggen;
 • uitvoeren van kwaliteitsbewaking in KiC Online;
 • fungeren als vraagbaak voor inkomensconsulenten op het terrein van het taakveld en het inhoudelijk ondersteunen van de consulenten.

Wat we van je verlangen (eisen):

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding.
 • Je hebt minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeentelijke organisatie in de afgelopen acht jaar.
 • Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring als kwaliteitsmedewerker binnen een ambtelijke organisatie in de afgelopen vijf jaar.
 • Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring als kwaliteitsmedewerker Inkomen binnen een ambtelijke organisatie in de afgelopen vijf jaar.
 • Je hebt aantoonbare kennis op het gebied van relevante wet- en regelgeving (Pw, IOAW en IOAZ).
 • Je hebt aantoonbare kennis van het systeem Suites voor het Sociaal Domein.
 • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Goed om te weten:

 • De opdrachtgever verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.
 • ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat je zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. tablet.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem rechtstreeks contact op met onze recruiter door te bellen, chat of whatsappen naar:

+31 6 23 85 34 94.

Over Axiflex

Axiflex detacheert direct inzetbare juridisch specialisten, beleidsadviseurs, IT’ers, Finance Profesionals, projectleiders en interim-managers binnen gemeentelijke organisaties en het bedrijfsleven. Onze specialisten zijn flexibel inzetbaar in een adviserende-, een management- of uitvoerende rol. Binnen Axiflex werken ervaren specialisten & young professionals.

Contact

4 + 7 =

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Wij sturen je een email als wij een nieuwe vacature in het door jou aangegeven vakgebied hebben ontvangen