fbpx

Klantmanager Werk

Zoetermeer
Fulltime

Standplaats: Zoetermeer
Duur van de opdracht: acht maanden
Optie tot verlenging: twee maal acht maanden
Uren per week: 32 tot 36
Solliciteren tot en met: 27 januari 2020

Axiflex zoekt voor de gemeente Zoetermeer een klantmanager Werk.

Je komt te werken in het team Nieuw Arbeidsbeperkten (team NAB). Dit is onderdeel van het jongerenloket binnen afdeling Werk, Scholing en Inkomen. Het is verantwoordelijk voor de burgers die in het doelgroepenregister zijn opgenomen, vanwege hun arbeidsbeperking. Het team begeleidt bij het vinden van een passende baan of uitstroom naar school, vrijwilligerswerk of dagbesteding.

Wat je gaat doen:

Als klantmanager NAB ben je specialist op het gebied van mensen met beperkingen en hun mogelijkheden op het gebied van re-integratie en participatie. Je weet jouw klanten in de caseload goed in beeld te brengen, te enthousiasmeren en te motiveren om gericht werk te vinden of maatschappelijk te participeren. Je weet wat jouw klanten beweegt en toont begrip voor hun situatie. Samen creëer je mogelijkheden en zoek je naar oplossingen.

Wat we van je verlangen (eisen):

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met het werken met de doelgroep arbeidsbeperkten.
  • Je hebt ervaring met (job)coaching.
  • Je hebt kennis van (specifieke) doelgroepen en/of kennis van ziektebeelden.
  • Je hebt kennis op het terrein van inkomen, arbeidsintegratie en belastingwetgeving.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Wat we van je vragen (wensen):

  • Je hebt het certificaat loonwaarde-expert Dariuz.

Goed om te weten

De gemeente eist een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

10 + 12 =