fbpx

Axiflex Klantmanager

Klantmanager Werk en Participatie

Hilversum
Fulltime


Functietitel: Klantmanager Werk en Participatie
Standplaats: Hilversum
Duur van de opdracht: drie maanden
Optie tot verlenging: twee maal drie maanden
Uren per week: 36
Solliciteren tot en met: 13 januari 2020

Axiflex zoekt voor de gemeente Hilversum een klantmanager Werk en Participatie.

Jouw werkzaamheden:

 • Je bent ‘vliegende keep’ en ondersteunt de collega’s van team Werk en Participatie in de begeleiding en het motiveren van inwoners in hun traject gericht op arbeidsmarkttoeleiding of sociale activering.
 • Je inventariseert, analyseert en stelt vervolgens met de inwoner een trajectplan op ter begeleiding.
 • Je initieert, faciliteert, begeleidt en bewaakt de activiteiten die voortkomen uit het trajectplan en stelt zo nodig het traject bij.
 • Je rapporteert in Suite4WIZ (GWS) en bewaakt de voortgang en kwaliteit van het aanbod van de re-integratiebedrijven en/of onderwijsinstellingen.

Wat we van je eisen:

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
 • Je hebt minimaal zes maanden aantoonbare werkervaring als klantmanager Werk en Participatie in de afgelopen drie jaar binnen een gemeentelijke organisatie.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met Suite4WIZ/GWS4all in de afgelopen drie jaar.
 • Je bent beschikbaar per 27 januari 2020, voor 36 uur per week.
 • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Goed om te weten:

 • De opdrachtgever verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.
 • ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat je zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. tablet.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?
Neem rechtstreeks contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 6 23 85 34 94.

Contact

6 + 5 =

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Wij sturen je een email als wij een nieuwe vacature in het door jou aangegeven vakgebied hebben ontvangen