fbpx

Jurist team Grondzaken

Zoetermeer
Parttime

Optie tot verlenging: twee keer zes maanden
Solliciteren tot en met: 16 februari 2020

Functieomschrijving

De opdracht bestaat in hoofdzaak uit het verzorgen van (privaatrechtelijke) juridische werkzaamheden in ruimtelijk-fysieke projecten en gebiedsontwikkelingen, samen met de andere juristen in het team. Hieronder vallen alle voorkomende juridische werkzaamheden: van het opstellen en beoordelen van overeenkomsten op het gebied van samenwerking, koop/verkoop, erfpacht, huur, kostenverhaal et cetera tot aan het adviseren over juridische vraagstukken en conflicten, en het bijdragen aan contractonderhandelingen. Dit uiteraard binnen de kaders van relevante wet- en regelgeving, bestaande afspraken tussen partijen en het Grondbeleid van de gemeente.

De jurist handelt voorkomende dossiers op het gebied van grondzaken en vastgoed af, dan wel adviseert hij/zij collega’s binnen het team Grondzaken en daarbuiten over de juridisch juiste afhandeling van dossiers. Voor deze opdracht wordt een ervaren jurist gezocht, die ook in staat is andere juristen in het team inhoudelijk te coachen en adviseren.

Verder stuurt de vastgoedjurist (externe) advocaten aan bij het voeren, voorkomen en beëindigen van gerechtelijke procedures en andere geschillen.

Eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde wo-opleiding rechtswetenschappen.
  • Je hebt minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring als vastgoedjurist of jurist grondzaken bij een gemeente in de afgelopen tien jaar.
  • Je hebt minimaal vier jaar aantoonbare werkervaring binnen een politiek-bestuurlijke omgeving in de afgelopen vijf jaar.
  • Je bent uiterlijk per 16 maart 2020 beschikbaar voor minimaal 24 uur per week.
  • Je hebt in de afgelopen zes maanden geen drie overeenkomsten met een totale duur van 36 maanden gehad bij de gemeente Zoetermeer, dan wel zal je met het aangaan van deze opdracht niet uitkomen op drie overeenkomsten met een totale duur van 36 maanden binnen een periode van zes maanden.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

14 + 10 =