fbpx

Juridisch medewerker VTH

Loosdrecht
Fulltime

Optie tot verlenging: mogelijk, maar nog niet bekend
Uren per week: 36
Solliciteren tot en met: 20 februari 2020.
Contractduur: 5 maanden

Functieomschrijving

Je functie heeft als zwaartepunt de handhaving van de Wabo (met uitzondering van milieu). De werkzaamheden zijn divers en kunnen bestaan uit het doorlopen en afhandelen van hele handhavingstrajecten; van vooraanschrijving tot en met (eventuele) procedures bij de bezwaarschriftencommissie of rechtbank.

Ook in Drank- en Horecawetzaken zorg je voor het afhandelen van bezwaar- en beroep tegen een opgelegde bestuurlijke strafbeschikking.

Als juridisch medewerker fungeer je als vraagbaak voor collega’s en ben je juridisch kwaliteitsbewaker. In voorkomende gevallen ontwikkel je ook medebeleid, vertaal je dit beleid in de uitvoering, of draag je gedurende jouw opdracht in ieder geval bij aan het actualiseren van dit beleid.

We zoeken een juridisch medewerker toezicht en handhaving die proactief zaken oppakt. Je kan goed met mensen omgaan, hebt een luisterend oor en durft de regie te pakken binnen projecten. Je denkt in mogelijkheden en niet in problemen. Het juridisch en bestuursrechtelijk jargon vertaal je met gemak naar begrijpelijke taal voor jouw collega’s.

Eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde juridische hbo-bacheloropleiding.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met het behandelen van bezwaar- en beroepszaken Wabo.
  • Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen vijf jaar als juridisch medewerker Wabo binnen een overheidsinstelling.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met de Drank- en Horecawet.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met (pre-)mediationgesprekken.
  • Je bent beschikbaar per 1 maart 2020 voor 18 uur per week, vanaf 1 april aanstaande ben je beschikbaar voor 36 uur per week.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

De gemeente verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag die je vóór aanvang van de werkzaamheden moet overleggen.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

4 + 6 =