fbpx

Axiflex Juridisch Adviseur

 

Juridisch adviseur

Zeist
Parttime


Standplaats: Zeist
Duur van de opdracht: zes maanden
Optie tot verlenging: Mogelijk maar nog niet bekend
Uren per week: zestien
Solliciteren tot en met: 23 januari 2020

Axiflex zoekt voor de gemeente Zeist een juridisch adviseur.

Jouw werkzaamheden:

Als juridisch adviseur speel je een belangrijke rol in de juridische procedures waar de gemeente mee te maken heeft.

Waar je jezelf flink op kunt uitleven, is de adviescommissie Bezwaarschriften. Vanuit Juridische Zaken wordt die bemenst. De adviescommissie Bezwaarschriften bestaat uit een externe voorzitter en twee wisselende leden vanuit het team Juridische Zaken. Soms ben in de rol van secretaris, dan weer als commissielid. Als secretaris lever je een verslag op dat natuurlijk een goede weergave geeft van wat besproken is, maar je verstaat ook de kunst om dat in voor iedereen begrijpelijk Nederlands te doen. Jeukwoorden en vakjargon heb je niet nodig. Ook het advies van de commissie verwoord je klip en klaar. Als secretaris of commissielid lever je een belangrijke bijdrage aan de advisering. Je weet immers als geen ander de brug te slaan tussen het juridische en de realiteit van de diverse partijen die betrokken zijn bij een bezwaarzaak.

Als ingehuurde jurist weet je ook hoe dingen op andere plaatsen geregeld zijn. De gemeente daagt je dan ook graag uit mee te denken: waar zie je ruimte voor verbetering van de processen? Kan het korter, handiger of klantvriendelijker? De gemeente hoort het graag.

Wat we van je verlangen (eisen):

  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op wo-bachelorniveau in de richting van Rechten.
  • Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen vijf jaar als secretaris en lid van een bezwaarcommissie binnen een gemeente.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met ruimtelijke-ordeningsrecht.
  • Je hebt aantoonbare kennis van publiek- en privaatrecht.
  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding/cursus op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zoals adviesvaardigheden, schrijfvaardigheid, mediation, et cetera.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Goed om te weten

De werkorganisatie verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem rechtstreeks contact op met onze recruiter door te bellen of whatsappen naar:
+31 6 23 85 34 94.

Contact

4 + 6 =

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Wij sturen je een email als wij een nieuwe vacature in het door jou aangegeven vakgebied hebben ontvangen