fbpx

Juridisch adviseur

Zeist
Parttime

Optie tot verlenging: mogelijk, maar nog niet bekend
Solliciteren tot en met: 24 februari 2020
Contractduur: 6 maanden
Parttime uren: 16-24 per week

Functieomschrijving

Als juridisch adviseur speel je een belangrijke rol in de juridische procedures waar de gemeente Zeist mee te maken heeft. Je vertegenwoordigt het college in juridische procedures die binnen het team Ruimtelijke Ontwikkeling aan de orde komen. Het gaat om bezwaren tegen vergunningen, maar ook het behandelen van handhavingsverzoeken. Hierbij weet je goed en snel je weg te vinden in relevante jurisprudentie.

Eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-/wo-bacheloropleiding in de richting van Rechten.
  • Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen vijf jaar als juridisch adviseur binnen een gemeente.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met ruimtelijke ordeningsrecht.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met de Algemene wet bestuursrecht.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

De gemeente verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

6 + 10 =