fbpx

Jr. – Sr. Tester

Amsterdam
Fulltime

Duur van de opdracht: 9 maanden
Start: 1-5-2020 – 1-2-2021
Optie tot verlenging:
Ja (max 6 maanden)
Uren per week: 40 uur
Solliciteren tot en met: 
5 april 2020

Functieomschrijving

Je gaat als testcoördinator DWH binnen de DWH de test requirements en -eisen opstellen, faciliteren testproces, schakelen met de programma testcoördinator over de stand van zaken.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

  • Je hebt minimaal vijf jaar aantoonbare kennis en werkervaring met testmanagement binnen complexe programma’s, opgedaan in de afgelopen zeven jaar.
  • Je hebt minimaal twee jaar kennis en werkervaring met het coachen van Agile-teams op het gebied van testen, opgedaan in de afgelopen vijf jaar.
  • Je hebt minimaal twee jaar diepgaande kennis van en werkervaring met diverse testmethodieken, opgedaan in de afgelopen vijf jaar.
  • Je hebt minimaal twee jaar kennis van en werkervaring met het inrichten van testomgevingen, opgedaan in de afgelopen vijf jaar.
  • Je vermeldt minimaal één relevante referentie op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).
  • Je beschrijft op maximaal een halve A4-pagina waarom je de meest geschikte kandidaat bent voor de functie.

Goed om te weten

Het UWV kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar:
+31 (0)6 40 46 00 27 of mail je cv naar cv@axiflex.nl