fbpx

Interim-unitmanager Werk

Utrecht
Fulltime

Contractduur: 6 maanden
Solliciteren tot en met:
donderdag 13 februari 2020

Functieomschrijving

Als lid van het managementteam van Werk en Inkomen geef je inspirerend leiding aan de unit Werk. De unit Werk is een uitvoeringsafdeling van ongeveer 160 fte waar ‘werk’ de rode draad is in de dienstverlening: van acquisitie van vacatures en werkplekken bij werkgevers tot en met de begeleiding van werkzoekenden naar dit werk. Je zorgt voor verbinding binnen de unit en met de rest van de organisatie, ketenpartners en het politiek-bestuurlijke speelveld. Je bent verantwoordelijk voor het signaleren en analyseren van ontwikkelingen in de omgeving. Je werkt opgavegericht en draagt bij aan het verbinden van college-ambities aan de thema’s van de organisatie, Werk en Inkomen en andersom. Vanuit een uitstekend gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen adviseer je de Integraal Resultaatverantwoordelijk Manager, je collega MT-leden en de verantwoordelijke wethouder op strategisch niveau. Je neemt politiek-gevoelige beslissingen en brengt deze met overtuigingskracht over. Je treedt daarnaast op als interne opdrachtgever voor thema’s (bijvoorbeeld de opgave Werkbeweging) die bestuurlijke prioriteit hebben en/of waar een integrale- en organisatie-overstijgende visie gevraagd wordt, ook op het terrein van bedrijfsvoering.

Eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde wo-opleiding.
  • Je hebt minimaal zeven jaar werkervaring in het vakgebied.
  • Je bent per direct beschikbaar.
  • Je hebt recente werkervaring in het vakgebied sociaal domein/sociale zekerheid bij de overheid of een complexe organisatie.
  • Je hebt specifieke ervaring als manager van meer dan 30 medewerkers.
  • Je beschrijft jouw motivatie voor deze opdracht.
  • Je beschrijft kort jouw rol in een recente opdracht als interim-manager.
  • Je vermeldt op het cv een volledig overzicht van jouw huidige nevenfuncties (bezoldigd en onbezoldigd), zodat de opdrachtgever mogelijke belangenverstrengeling kan uitsluiten.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

De opdrachtgever kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

14 + 9 =