fbpx

Interim-teamleider Financiën met een veranderopdracht

Doorn
Fulltime

Optie tot verlenging: ja
Solliciteren tot: 23 februari 2020 om 14.00 uur
Contractduur: 6 maanden

Functieomschrijving

Team

Het team is gepositioneerd binnen het thema Koers en is ontstaan door een reorganisatie op basis van het organisatieplan. Het team Financiën bestaat uit zes medewerkers. Er zijn vier adviseurs financiën en control en twee beleidsadviseurs financiën.

De financiële beheerstaken zijn ondergebracht in een ander team, namelijk bij het team Beheer en Rapportage. Dat team heeft een ontwikkelopgave bij het professionaliseren van de financiële functie binnen de hele organisatie, en de eigen financiële advies- en controlrol alsmede het versterken van kaderstelling en control. Het team is verantwoordelijk voor de dagelijkse financiële advisering aan bestuur, managementteam en organisatie, en het tot stand brengen van de p&c-producten.

Veranderopgave

De basis van de financiële functie is de afgelopen jaren op orde gebracht. Er is structuur aangebracht en ingezet op de samenwerking binnen het team. Inzet voor 2020 is om rust en stabiliteit te continueren/uit te bouwen, en de samenwerking met anderen (budgethouders) te verbeteren. Bijvoorbeeld door het voeren van budgetgesprekken, geven van trainingen, scherp krijgen wie welke rol heeft en het beter worden in adviseren. Ook het verder verbeteren van de samenwerking met Beheer en Rapportage is een belangrijk thema. Laatste thema is het verder stroomlijnen van de planning- en controleprocessen.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

6 + 14 =