fbpx

Axiflex Interim-teamleider

 

Interim-teamleider

Amsterdam
Fulltime


Standplaats: Amsterdam
Duur van de opdracht: zes maanden
Optie tot verlenging: ja, met een half jaar tot een totale contractduur van twee jaar
Uren per week: 32 tot 36
Solliciteren tot en met: 28 januari 2020

Axiflex zoekt voor de gemeente Amsterdam een interim-teamleider.

Achtergrond

Afgelopen zomer is gebleken dat de wachttijden voor het krijgen van een urgentieverklaring te hoog zijn. De afgelopen maanden is onderzoek gedaan naar de mogelijke oorzaken van de wachttijden en knelpunten in de keten van urgentieverlening. Uit de analyse blijkt dat dit al langere tijd speelt. Sinds de vorming van de sociale loketten is de werkdruk te hoog, is het werk verdeeld over diverse computersystemen en diverse teams en is het werkproces te complex en onduidelijk geworden. Ook zijn de verantwoordelijkheden tussen de directies Dienstverlening en Wonen onduidelijk. In de afgelopen jaren zijn de verhoudingen tussen de teams zodanig verslechterd dat niet meer (constructief) wordt samengewerkt.

Jouw werkzaamheden:

 • aansturen van het nieuwe team Woonurgenties;
 • zorgen voor het behalen van het beoogde resultaat, zoals beschreven in het plan van aanpak: één team, één werkplek en één werkproces op 1 juli 2020;
 • fungeren als product owner voor de IV-ontwikkelingen binnen de keten van woonurgenties.

Je vervult deze opdracht samen met de procesmanager, die de uitvoering van het verbeterplan begeleidt, en de teamleider vanuit Dienstverlening samen met het transitieteam.

De gemeente zoekt een ervaren teamleider, die met name sterk is in het verbinden van mensen en teams, en in staat is in een gepolariseerde setting eenheid te creëren.

Wat we van je verlangen (eisen):

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding.
 • Je vermeldt minimaal één relevante referentie op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).
 • Je hebt minimaal vijf jaar recente werkervaring met leiding geven aan teams van minimaal tien medewerkers. Dit blijkt duidelijk uit je cv.
 • Je hebt ervaring met het begeleiden van teams waarbij interne spanningen of conflicten zijn. Dit blijkt duidelijk uit je cv.
 • Je hebt minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste tien jaar) in een complexe omgeving. Dit blijkt duidelijk uit je cv.
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met het verbeteren van werkprocessen. Dit blijkt duidelijk uit je cv.
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met het aansturen van ICT-projecten. Dit blijkt duidelijk uit je cv.
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met werken in een gemeentelijke organisatie. Dit blijkt duidelijk uit je cv.
 • Je hebt ervaring met het werkgebied van Wonen, of specifiek met woonruimteverdeling. Dit blijkt duidelijk uit je cv.
 • Je hebt ervaring met werken binnen een G4-gemeente Dit blijkt duidelijk uit je cv.
 • Je hebt de afgelopen twee jaar geen ambtelijke aanstelling gehad bij de gemeente Amsterdam.

Goed om te weten

De gemeente verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem rechtstreeks contact op met onze recruiter door te bellen of whatsappen naar:
+31 6 23 85 34 94.

Contact

6 + 15 =

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Wij sturen je een email als wij een nieuwe vacature in het door jou aangegeven vakgebied hebben ontvangen