fbpx

Interim Groepshoofd Vastgoedbeheer

Utrecht
Fulltime

Start: Van 1 mei 2020 tot 1 januari 2021
Optie tot verlenging: Ja
Uren per week: 36 uur
Solliciteren tot en met: dinsdag 31 maart 2020

Functieomschrijving

Axiflex is voor de gemeente Utrecht opzoek naar een interim Hoofd Vastgoedbeheer om de organisatorische doorontwikkeling van de vastgoedorganisatie mede vorm te geven én de dagelijkse leiding van de groep Vastgoedbeheer op zich te nemen. Binnen de groep Vastgoedbeheer werken ongeveer 45 medewerkers aan het beheer en onderhoud van de gebouwen van de gemeente Utrecht. De groep is onderverdeeld in 2 teams. Het team Beheer wordt aangestuurd door een teamleider. Het team Beheer, Inkoop en Klant (ongeveer 20 medewerkers) wordt aangestuurd door het groepshoofd. De groep werkt nauw samen met Utrechtse Vastgoed Organisatie (UVO). De groep Vastgoedbeheer zit nu georganiseerd onder de afdeling Beheer Openbare Ruimte en Gebouwen. De groep gaat echter samen met UVO. De wijze waarop dit gebeurt, en de termijn, is nog onderwerp van gesprek. In deze organisatieverandering is het vanuit de medewerkers creëren van een goede samenwerking tussen en samenhang van de diverse vastgoedrollen met oog voor vakmanschap van medewerkers het uitgangspunt. In dit traject moet je een actieve rol spelen.
 
Taken

 • direct leiding geven aan de groep vastgoedbeheer;
 • de medewerkers ondersteunen en begeleiden in de organisatorische doorontwikkeling;
 • mede vorm geven aan de nieuw in te richten vastgoedorganisatie, vanuit jouw kennis en ervaring over vastgoedmanagement, bedrijfsprocessen en verandermanagement.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

 • Je hebt meer dan 7 jaar relevante leidinggevende ervaring met name technisch geschoolde medewerkers
 • Je hebt een wo werk- en denkniveau en inhoudelijke kennis over het vastgoedbeheer en vastgoedmanagement binnen de overheid
 • Je hebt een scherpe visie op het vastgoedbeheer en assetmanagement die je overtuigend mondeling en schriftelijk kan overbrengen
 • Je hebt management- en communicatieve vaardigheden om mensen op de juiste manier te motiveren, ongeacht hiërarchische posities
 • Je kan zowel ontwikkelgericht als sturend leiding geven aan medewerkers met Mbo en Hbo-niveau
 • Je beschikt over aantoonbare ervaring met processen van samenvoeging, verandermanagement en het verbeteren van werkprocessen.

Goed om te weten

 • De standplaats van de functie is Tractieweg 2 te Utrecht, het kantoor van Stadsbedrijven.
 • De gemeente verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar:
+31 (0)6 25 34 74 25 of mail je cv naar cv@axiflex.nl