fbpx

Inkoper ICT

Nieuwegein
Fulltime

Duur van de opdracht: twee maanden
Optie tot verlenging: twee maal twee maanden
Uren per week: 24 tot 36
Solliciteren tot en met: 1 maart 2020
Contractduur: 2 maanden

Functieomschrijving

Je geeft begeleiding aan met name tactische en operationele inkoopprocessen voor ICT-diensten en leveringen. Je managet actief contracten en leveranciers. Deze rol vraagt om constante afstemming met de wensen van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de inkoopcoördinator en met collega’s die zich bezighouden met beleid, architectuur, interne dienstverlenging en het beheer van onze ICT-middelen. Daarbij zoek je draagvlak in de gehele organisatie.

Je gaat in gesprek met leveranciers van bijvoorbeeld cloud-diensten over hun propositie voor de gemeente. Tegelijkertijd verwachten we dat je innovatief en creatief bent met oplossingen voor de kerntaken van de gemeente.

Ook ga jij je bezighouden met het initiëren en ontwikkelen van kaders op het gebied van ICT-inkoop, contract- en leveranciersmanagement. Dat doe je in overleg met de inkoopcoördinator. Je maakt jaarlijks een plan op het gebied van inkoop, contract- en leveranciersmanagement. Je volgt de ontwikkelingen bij leveranciers, VNG, KING, Rijksoverheid en Europese Unie. Relevante regelgeving monitor je om deze te vertalen naar de eigen taken.

Eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
  • Je hebt aantoonbare kennis van de Aanbestedingswet, blijkend uit relevante werkervaring en/of genoten opleidingen.
  • Je bent beschikbaar per 23 maart 2020 voor minimaal 24 uur per week.
  • Je hebt afgeronde opleidingen op het gebied van inkoop, aanbesteden en contract- en leveranciersmanagement.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in de afgelopen vijf jaar met het werken bij een gemeentelijke instelling.
  • Je hebt aantoonbare ervaring in de afgelopen vijf jaar met het inkopen van ICT-diensten en -leveringen.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de afgelopen acht jaar als inkoper.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 40 46 00 27.

Contact

1 + 5 =