fbpx

ICT-helpdeskmedewerker

Utrecht
Fulltime

Duur van de opdracht: van 24 februari tot en met 17 maart 2020
Optie tot verlenging: ja
Solliciteren tot en met: maandag 17 februari 2020

Functieomschrijving

Als medewerker van de helpdesk ben je het eerste aanspreekpunt voor ICT-vraagstukken en -problemen van de UMC Utrecht-medewerkers die gebruik maken van de ICT-producten en -diensten. Je neemt meldingen van gebruikers aan en biedt telefonische ondersteuning. Je registreert deze meldingen in het helpdeskregistratiesysteem en lost ze op, als dat mogelijk is.

Eisen

  • Je werkt en denkt minimaal op hbo-niveau.
  • Je hebt een klant- en servicegerichte werkhouding.
  • Je communiceert soepel met verschillende partijen en hebt ervaring met (telefonisch en schriftelijk) klantcontact, het liefst in een ICT-omgeving.
  • Het is fijn als je kennis en werkervaring hebt (of certificering) van de ITIL-methodiek.
  • En het is een pre als je verstand hebt van de gebruikersinterface van Microsoft Windows, SAP en Chipsoft HiX. Na een stevige inwerkperiode, draai je mee in de bereikbaarheidsdiensten van de afdeling.

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

De UMC Utrecht kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 40 46 00 27.

 

Contact

10 + 10 =