fbpx

ICT-helpdeskmedewerker

Houten
Fulltime

Standplaats: Houten
Duur van de opdracht: elf maanden
Optie tot verlenging: mogelijk maar nog niet bekend
Uren per week: 36
Solliciteren tot en met: 27 januari 2020

Axiflex zoekt voor de gemeente Houten een ICT-helpdeskmedewerker.

Functieprofiel

De gemeente Houten heeft met spoed behoefte aan tijdelijke versterking van de ICT-helpdesk. Als helpdeskmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor alle voorkomende helpdeskwerkzaamheden. Hierbij zorg je onder andere, voor het oplossen van eerste- en tweedelijns storingen, adviseer je eindgebruikers en schakel je bij complexe vragen de tweede lijn en/of externe partijen in. Je ontvangt en registreert de meldingen. Waar nodig zet je incidenten door naar de volgende lijn. Ook bewaak je de voortgang van de openstaande meldingen en incidenten, en houd je de klant hiervan op de hoogte. Je bent verantwoordelijk voor het gebruikersbeheer. Ook verzorg je de uitgifte van laptops en mobiele telefoons aan medewerkers, en de daarbij behorende administratie. Daarnaast werk je mee aan en begeleid je zowel alleen als met je collega’s diverse projecten die de helpdesk toegewezen krijgt. Je richt zelf werkplekken in of verhuist deze.

Jouw werkzaamheden:

 • fungeren als vraagbaak/aanspreekpunt voor collega’s van de gemeente Houten en twee andere organisaties;
 • ondersteunen en begeleiden van gebruikers van ICT-middelen, zoals telefoon, computer- en randapparatuur, infrastructuur en systeemprogrammatuur;
 • vervolmaken van onze handleidingen en procedures, en signaleren van terugkomende problemen;
 • afhandelen van aanvragen voor de inrichting van werkplekken en overige hulpmiddelen;
 • zorgen voor de uitlevering van pc’s, mobiele telefoons en overige materialen, en voor de instructie daarvan aan de gebruikers;
 • aanmaken van gebruikersaccounts en toekennen van applicaties;
 • zorgen voor de administratie van configuratie-items (hard- en software, randapparatuur en telefonie);
 • aannemen, registreren en bewaken van alle meldingen;
 • zelfstandig oplossen van gemelde incidenten. Dat doe je meestal vanaf je werkplek in Houten en soms op locatie. Maar altijd binnen de afgesproken termijn.

Kortom, je bent het visitekaartje van het team en zorgt ervoor dat medewerkers van de organisatie goed hun werk kunnen doen.

Wat we van je verlangen (eisen):

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding op niveau 4.
 • Je hebt minimaal één jaar aantoonbare werkervaring als helpdeskmedewerker in de afgelopen drie jaar.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met ICT-middelen, zoals telecom-, computer- en randapparatuur, infrastructuur en systeemprogrammatuur.
 • Je bent bereid tot uitvoering van ICT-werkzaamheden. Daarvoor ben je ook bereikbaar buiten de normale diensturen.

Wat we van je vragen (wensen):

 • Je hebt minimaal zes maanden aantoonbare werkervaring bij een gemeentelijke instelling in de afgelopen drie jaar.

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 40 46 00 27.

 

Contact

1 + 15 =