fbpx

Hrm-adviseur

Naaldwijk
Parttime

Optie tot verlenging: twee maal zes maanden
Solliciteren tot en met: 12 maart 2020
Uren per week: 32-36 per week

Functieomschrijving

Wegens een toename van de werkzaamheden heeft de gemeente Westland behoefte aan een hrm-adviseur voor het onderdeel Bedrijfsvoering.

Je werkt nauw samen met de andere hrm-adviseurs en het takenpakket is breed. Voor een aantal accounts ben je zelfstandig verantwoordelijk en daarnaast is een aantal specifieke hrm-onderwerpen uit alle accounts bij je belegd.

Binnen de visie van integraal management ondersteun en begeleid je het lijnmanagement in personele aangelegenheden, organisatorische vraagstukken en ontwikkelvraagstukken. Je vertaalt in- en externe ontwikkelingen naar integrale advisering. Dat doe je binnen de bestaande kaders zonder de rol van sparringpartner uit het oog te verliezen en oplossingen aan te reiken. Je draagt zorg voor de uitvoering van besluiten in samenwerking met de personeelsadministratie en voor de afstemming van adviezen met hr-experts.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

 • Je hebt een minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding in de richting van hrm.
 • Je hebt minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring in de rol van hr-adviseur in de overheidssector in de afgelopen acht jaar.
 • Je hebt minimaal drie afgeronde opdrachten in de laatste drie jaar als hrm-adviseur bij een gemeentelijke instelling.
 • Je hebt aantoonbare kennis van wet- en regelgeving, de WNRA, de gemeentelijke rechtspositie en arbeidsvoorwaarden.
 • Je bent HR-21 gecertificeerd.
 • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Competenties

 • Je bent flexibel, assertief en politiek-bestuurlijk sensitief.
 • Je hebt goede communicatieve en redactionele vaardigheden, een ondernemersgerichte instelling en overtuigingskracht.
 • Je bent sterk in samenwerken en kan tussen belangen schakelen.
 • Je stelt de klant centraal.

Goed om te weten

 • De gemeente zal verzoeken om Verklaring Omtrent het Gedrag.
 • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

12 + 12 =