fbpx

Hr-adviseur

Utrecht
Fulltime

Standplaats: Utrecht
Contractduur: 12 maanden
Optie tot verlenging:
mogelijk, maar nog niet bekend
Solliciteren tot en met:
zondag 16 februari 2020

Functieomschrijving

Als hr-adviseur ben je medeverantwoordelijk voor de hr-processen binnen de organisatie, zoals het ontwikkelen, realiseren en opvolgen van het hr-beleid, in lijn met de organisatiestrategie. Je werkt hierin nauw samen met twee collega’s van het hr-team, de hele staf en het management. Je hebt een initiërende rol en geeft gevraagd en ongevraagd advies, zowel op operationeel als tactisch niveau.

Je weet samen met jouw collega’s ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie te vertalen naar een interne hr-aanpak. Ook ben je in staat met jouw kennis van het arbeidsrecht en de ambtenarenwet de rechtspositie van de ODRU actueel te houden en het personeelshandboek te onderhouden. Je bent bekend met het begeleiden van verandertrajecten. Daardoor kost het je geen moeite verschuivingen in taken en mensen in- en extern goed te begeleiden. Je hebt ervaring in het opstellen van managementrapportages en formatiebeheer. Je hebt een grote organisatiesensitiviteit en bent het gewend in krachtenvelden te denken. Hierdoor kan je de rol van adviseur van de WOR-bestuurder vervullen aan tafel bij de medezeggenschapsraad.

Eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding in de richting van Human Resource Management.
  • Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen vijf jaar als hr-adviseur.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring bij een provincie en/of gemeentelijke instelling.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met verandertrajecten.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

  • De ODRU kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.
  • ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat je zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. tablet.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

10 + 8 =