fbpx

Handhavingsjurist omgevingsrecht

Gouda
Fulltime

Optie tot verlenging: ja
Uren per week: 36
Solliciteren kan tot en met: 18 maart 2020

Functieomschrijving

Je behandelt zelfstandig handhavingszaken rond overtredingen van bouw- en RO-regelgeving. Je zorgt voor de communicatie met de overtreder, de gemeente en eventuele verzoekers om handhaving. Daarnaast behandel je bezwaar- en beroepszaken. Ook geef je juridische adviezen aan onze opdrachtgevers (gemeenten en provincie) over de bouw- en RO-regelgeving.

Je moet een juridische opleiding hebben op wo-niveau en minstens zeven jaar ervaring met betreffende juridische werkzaamheden in de afgelopen tien jaar. Als je ook kennis en ervaring aangaande milieu hebt, dan heeft dat de voorkeur.

Het is belangrijk dat je beschikt over goede contactuele vaardigheden en kunt meedenken met onze opdrachtgevers. Je hebt een goede politieke antenne. Je bent iemand die initiatiefrijk en enthousiast is, kan overtuigen en een oplossings- en resultaatgerichte instelling heeft.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

  • Je hebt een afgeronde juridische wo-opleiding.
  • Je hebt werkervaring met juridische ondersteuning van een teamleider/afdelingsmanager.
  • Je hebt werkervaring met Squit XO.
  • Je hebt minimaal zeven jaar ervaring als handhavingsjurist omgevingsrecht in de afgelopen tien jaar.
  • Je hebt ervaring met handhaving omtrent seizoenshuisvesting.

Benodigde competenties

  • goede mondelinge en schriftelijke communicatie
  • politiek sensitief
  • initiatiefrijk en enthousiast
  • oplossings- en resultaatgericht
  • overtuigend

Goed om te weten

De omgevingsdienst verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

13 + 5 =