fbpx

Handhaver sociaal domein

Zeist
Parttime

Standplaats: Zeist
Duur van de opdracht: elf maanden
Optie tot verlenging: mogelijk maar nog niet bekend
Uren per week: 28
Solliciteren tot en met: 23 januari 2020

Axiflex zoekt voor de Regionale Sociale Dienst Kromme Rijn Heuvelrug een handhaver sociaal domein.

Wat je gaat doen:

 • Als handhaver sociaal domein op het gebied van rechtmatigheid is je kennis van wet- en regelgeving in de door ons geleverde diensten actueel. Dit weet je gericht en zuiver te gebruiken. Je bent een kei in duidelijk en juridisch rapporteren; jouw adviezen zijn concreet, objectief, volledig gemotiveerd en juridisch ijzersterk.
 • Weerstand is voor jou gesneden koek. Je weet precies hoe je dit kunt voorkomen, en hoe je hierop professioneel moet reageren zonder het doel uit het oog te verliezen.
 • Ook ben je kundig in het kiezen van jouw tactiek en methodiek. Je bent kritisch op een manier dat we hier beter en sneller van worden. Je deelt kennis. Je staat ook open voor het opnemen van kennis. Je kunt prima zelfstandig werken en ook goed hulp vragen daar waar nodig. Flexibiliteit is voor jou een kernwaarde en de juiste omstandigheden worden samen gecreëerd. Zo kunnen we op elkaar bouwen, en leren we van en met elkaar.
 • Je verricht administratief onderzoek en veldonderzoek. Hierbij hoort: dossieronderzoek, systeemonderzoek, raadplegen van diverse bronnen, verrichten van waarnemingen, buurtonderzoek, huisbezoek, het opnemen van verklaringen, confrontatiegesprek en het slechtnieuwsgesprek als de uitkering na onderzoek wordt ingetrokken. Je verricht zelfstandige onderzoeken, themacontroles en draagt bij aan multidisciplinaire onderzoeken.
 • Je adviseert regisseurs werk over de vorm van beëindiging, wijziging, terugvordering of ongewijzigde voortzetting van het lopende proces.

Wat we van je verlangen (eisen):

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring als handhaver op het gebied van rechtmatigheid.
 • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Wat we van je vragen (wensen):

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding in de richting van SPH, Pedagogiek of MWD.
 • Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen zeven jaar als handhaver op het gebied van rechtmatigheid binnen een gemeentelijke instelling.
 • Je hebt een afgeronde opleiding of cursus op het gebied van preventie en fraude-alertheid.
 • Je hebt aantoonbare kennis van Suite.

Goed om te weten

De Regionale Sociale Dienst kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

14 + 1 =