fbpx

Handhaver bouw/ruimtelijke ordening

Pijnacker-Nootdorp
Parttime

Standplaats: Pijnacker-Nootdorp
Duur van de opdracht:
3 maanden
Start:
z.s.m.
Optie tot verlenging: 
1 maal 6 maand(en)
Uren per week:
18 uur
Solliciteren tot en met: 
donderdag 6 februari 2020

Functieomschrijving

Je houdt toezicht op bestaande bouw (controle op illegale bouw/ strijdig gebruik). Hierbij werk je nauw samen met de collega’s zoals handhavingsjuristen, toezichthouders, vergunningverleners en r.o juristen.

Behalve buitentoezicht en controleren in het kader van handhavingstrajecten is dossieronderzoek een belangrijk onderdeel van de functie. Je rapporteert je bevindingen aan de handhavingsjuristen. Hiervoor is het belangrijk dat je nauwkeurig en volledig je bevindingen schriftelijk vastlegt. Daarnaast zijn goede communicatieve vaardigheden essentieel voor het vervullen van de functie.

Eisen

  • Een afgeronde opleiding op het vakgebied bouwkunde op minimaal mbo niveau
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als toezichthouder of handhaver bouw bij een gemeente in de afgelopen 6 jaar
  • Aantoonbare werkervaring met projecten op het gebied van toezicht bestaande bouw/handhaving strijdig gebruik in de afgelopen 6 jaar
  • Selectiegesprek in de tweede beoordelingsfase

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

3 + 5 =