fbpx

Gebiedsregisseur

Leidschendam
Parttime

Standplaats: Leidschendam
Duur van de opdracht: drie maanden
Optie tot verlenging: mogelijk maar nog niet bekend
Uren per week: 20
Solliciteren tot en met: 30 januari 2020

Axiflex zoekt voor de gemeente Leidschendam-Voorburg een gebiedsregisseur.

Functieomschrijving

Als gebiedsregisseur vervul je drie rollen:

 • gids;
 • gebiedsscout;
 • informeel regisseur.

Je bent onderdeel van het team Gebiedsregie en draagt bij aan de uitvoering van de speerpunten van het werkplan Gebiedsregie. Jouw focus ligt daarbij op Voorburg, één van de drie kernen in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Het werk is divers, het ene moment ben je in gesprek met bewoners over een initiatief, het andere moment ben je met collega’s in overleg over een maatschappelijk vraagstuk of adviseer je over een gebiedsgerichte aanpak. Je hebt contact met verschillende partijen, maatschappelijke partners en bewoners. Omdat jullie de taken samen verdelen, wordt het zwaartepunt van je werkzaamheden bepaald in overleg met de andere gebiedsregisseurs.

Belangrijke ontwikkelingen waar je bij aansluit zijn Omgevingsvisie en het Omgevingsplan. Dat doe je onder andere door het inzichtelijk maken van netwerken en ontwikkelingen in ‘jouw’ wijken en buurten. Ook breng je de verschillende netwerken, kwaliteiten, specifieke kenmerken en talenten (burgerinitiatieven) in kaart.

Wat we van je verlangen (eisen):

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding.
 • Je hebt een specifieke aanvullende opleiding op het gebied van gebiedsregie of gebiedsgericht werken.
 • Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring met gebiedsregie of gebiedsgericht werken in de afgelopen vier jaar.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met het onderhouden van netwerken van alle belanghebbenden (bijvoorbeeld burgers, ondernemers en collega’s) in gebieden.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met bijdragen aan gebiedsanalyses en -plannen van een wijk in de afgelopen vier jaar.
 • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Goed om te weten:

 • De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.
 • ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat je zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop c.q. tablet.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

10 + 7 =