fbpx

Functioneel beheerder Corsa

Naaldwijk
Parttime

Optie tot verlenging: één maal drie maanden
Solliciteren kan tot en met: 24 maart 2020
Uren per week: 24 uur

Functieomschrijving

Het taakveld Applicatiemanagement beheert een groot aantal applicaties binnen de organisatie. Je bent mede verantwoordelijk voor het functioneel beheer van de applicaties en in het bijzonder de applicatie Corsa.

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor de bedrijfszekerheid van deze applicaties. Je lost problemen van gebruikers op, bewaakt de voortgang en veiligheid van applicaties, test en voert nieuwe releases van applicaties uit, past het gebruik aan op de gebruikersbehoeften en je documenteert wijzigingen in applicaties zodat veranderingen bekend en traceerbaar zijn. Ook participeer je in diverse projecten, waaronder het project Corsa NxT. Onderdeel van dit project is de vervanging van het huidige Corsa naar Corsa NxT.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding.
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als functioneel beheerder, opgedaan in de afgelopen vijf jaar.
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent applicaties door middel van een gevolgde cursus in de afgelopen drie jaar.
 • Je hebt werkervaring met Corsa.
 • Je hebt werkervaring met Corsa NxT.
 • Je hebt werkervaring bij een overheidsinstelling, opgedaan in de afgelopen vijf jaar.
 • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Benodigde competenties

 • Je bent enthousiast, flexibel en gestructureerd.
 • Planmatig en projectmatig werken zijn niet nieuw voor jou.
 • Je werkt goed in een team, maar bent ook in staat zaken zelfstandig aan te pakken. Dat doe je op een resultaatgerichte manier.
 • Je vindt het leuk in een dynamische omgeving te werken, waar nog veel ruimte is voor verbeteringen.
 • Je bent professioneel in je werkzaamheden.

Goed om te weten

De gemeente verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

8 + 4 =