fbpx

klant contact centrum medewerker

Klant Contact Centrum Medewerker (op flexibele basis)

Bussum
Parttime

Duur van de opdracht: twaalf maanden
Optie tot verlenging: drie maal twaalf maanden
Uren per week: 10 tot 20
Solliciteren kan tot en met: 22 maart 2020

Functieomschrijving

De gemeente Gooise Meren heeft een klantcontactcentrum (KCC) dat dagelijks de vele telefoontjes, verzoeken en aanvragen van burgers en bedrijven binnen de gemeente Gooise Meren beantwoordt en doorzet. Ze is daarmee de spin in het web van de gemeentelijke dienstverlening.

Op deze afdeling werken achttien vaste medewerkers. Er is ook een flexibele schil van vier tot zes medewerkers, die gemiddeld zo’n vijftien uur per week worden ingezet.

Deze flexibiliteit en ondersteuning is gewenst, ook naar de toekomst toe. Daarnaast is wenselijk dat periodiek aanvullende vraag in ondersteuning kan worden geboden bij extra uitval, zoals langdurig verlof of ziekte van de vaste collega’s.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding op niveau 4.
  • Je bent uiterlijk beschikbaar per 10 april 2020.
  • Je bent flexibel inzetbaar voor circa twaalf uur per week.

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

8 + 5 =