fbpx

Ervaren planoloog/planjurist

Zoetermeer
Fulltime

Standplaats: Zoetermeer
Duur van de opdracht: twaalf maanden
Optie tot verlenging: één maal twaalf maanden
Uren per week: 32
Solliciteren tot en met: 30 januari 2020

Axiflex zoekt voor gemeente Zoetermeer een ervaren planoloog c.q. planjurist.

Functieomschrijving

Nieuwe ontwikkelingen zoals de invoering van de Omgevingswet vragen extra inzet en een andere manier van werken. Door haar ambities en een toename in (particuliere) initiatieven groeit de projectenportefeuille van de gemeente Zoetermeer. Ook nemen de plannen van derden toe waarvoor de planbegeleiding en advisering moet worden gedaan.

Je komt op de afdeling Stedelijke Ontwikkeling te werken, waar je jouw collega’s en de gemeente Zoetermeer adviseert over ontwikkelingen binnen de fysieke leefomgeving.

De opdracht bestaat in hoofdzaak uit het verzorgen van de begeleiding/advisering bij ruimtelijke procedures van initiatiefnemers of bij gemeentelijke projecten. Je bent betrokken bij vraagstukken, gebiedsontwikkelingen en projecten die voortkomen uit groeiambities van de stad en de opgave om de kwaliteit van de stad op peil te houden. Je adviseert daarin ook op strategisch niveau over de proactieve inzet van het moderne RO-instrumentarium in de geest van de Omgevingswet. Daarnaast coördineer je met gemak bestemmingsplannen, en adviseer je over bouwinitiatieven die niet binnen de geldende bestemmingsplannen passen.

Wat we van je verlangen (eisen):

  • Je hebt minimaal een afgeronde wo-opleiding op het juridisch vlak of op het gebied van ruimtelijke ordening.
  • Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring als planoloog of planjurist in de afgelopen acht jaar.
  • Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring met advisering op het gebied van ruimtelijke ordening en planologie bij een overheid in de afgelopen vijf jaar.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Goed om te weten

De gemeente eist een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

7 + 1 =