fbpx

Ervaren planoloog/planjurist

Rotterdam
Parttime

Optie tot verlenging: ja, één maal twaalf maanden
Uren per week: 32
Solliciteren tot en met: 24 februari 2020
Contractduur: 12 maanden
Parttime uren: 32 per week

Functieomschrijving

Je komt op de afdeling Stedelijke Ontwikkeling (RO) te werken, waar je jouw collega’s en de gemeente Zoetermeer adviseert over ontwikkelingen binnen de fysieke leefomgeving.

De opdracht bestaat in hoofdzaak uit het verzorgen van de begeleiding/advisering bij ruimtelijke procedures van initiatiefnemers of bij gemeentelijke projecten. Je bent betrokken bij vraagstukken, gebiedsontwikkelingen en projecten die voortkomen uit de groeiambities van de stad en de opgave om de kwaliteit van de stad op peil te houden. Je adviseert daarin ook op strategisch niveau over de proactieve inzet van het moderne RO-instrumentarium in de geest van de Omgevingswet. Daarnaast coördineer je met gemak bestemmingsplannen. Ook adviseer je over bouwinitiatieven die niet binnen de geldende bestemmingsplannen passen.

Eisen

  • Je beschikt over een academische opleiding (Nederlands Recht met specialismen Omgevingsrecht of Planologie, bij voorkeur met een bestuurskundige achtergrond).
  • Je hebt drie tot vijf jaar relevante (gemeentelijke) werkervaring binnen het vakgebied.
  • Je hebt minstens vijf jaar aantoonbare ervaring met ruimtelijke procedures en (politieke) besluitvormingsprocessen.
  • Je hebt ervaring met standaarden en (wettelijke) eisen die gesteld worden aan Wro-producten, zoals ruimtelijke onderbouwingen en bestemmingsplannen.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

De gemeente eist een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

11 + 11 =