fbpx

Ervaren inkomensconsulent (poortwachter)

Naaldwijk
Fulltime

Standplaats: Naaldwijk
Duur van de opdracht: drie maanden
Optie tot verlenging: één maal twee maanden
Uren per week: 32 tot 36
Solliciteren tot en met: 23 januari 2020

Axiflex zoekt voor de gemeente Westland een ervaren inkomensconsulent (poortwachter).

Opdracht

Binnen team Inkomen werken consulenten beheer en poortwachters. Vanwege uitval van een van de poortwachters en extra inzet voor integrale (multidisciplinaire) dienstverlening, heeft de gemeente behoefte aan tijdelijke versterking van een ervaren poortwachter. In eerste instantie gaat het om een periode van drie maanden (februari tot en met april 2020), met mogelijkheid tot verlenging.

Wat we van je verlangen (eisen):

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
  • Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen vijf jaar met de afhandeling van aanvragen levensonderhoud Participatiewet/IOAW.
  • Je bent uiterlijk beschikbaar per 10 februari aanstaande.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Wat we van je vragen (wensen):

  • Je hebt aantoonbare werkervaring met GWS4all.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met Suite4Werk en Inkomen.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met Suwinet.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met Corsa.

Goed om te weten

De opdrachtgever verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

1 + 8 =