fbpx

Axiflex Enterprise Architecture

Enterprise architect

Naaldwijk
Fulltime


Functietitel: Enterprise architect
Standplaats: Naaldwijk
Duur van de opdracht: twaalf maanden
Optie tot verlenging: één maal drie maanden
Uren per week: 36
Solliciteren tot en met: 12 januari 2020

Axiflex zoekt voor de gemeente Westland een enterprise architect.

Functieomschrijving

Je gaat complexe vraagstukken in hun samenhang vanuit verschillende stakeholdersperspectieven visualiseren en analyseren. Ook ga je ideeën en visie concretiseren in realistische ontwerpen. Verder neem je beslissingen over oplossingen en architectuurproducten. Je gaat het architectuurproces inregelen. En je gaat sturen, rapporteren, documenteren, monitoren en evalueren. Tot jouw rol behoort ook het bewaken van de consistentie tussen de verschillende architecturen, en het opstellen van principes, richtlijnen, standaarden en modellen voor organisatorische inrichting, processen en informatiesystemen. Jij, als vakbekwaam enterprise architect, bent in staat de principes van de gemeentelijke enterprise-architectuur op te stellen en uit te dragen. Daarnaast heb je ongetwijfeld ideeën hoe je kunt én wil bijdragen aan een moderne informatievoorziening die de gemeente Westland optimaal ondersteunt.

Wat we van je verlangen (eisen):

  • Je hebt minimaal een afgeronde wo-opleiding in de richting van Informatica of een andere relevante certificering gericht op ICT.
  • Je hebt minimaal vijf jaar aantoonbare vakinhoudelijke werkervaring met werkzaamheden zoals in de opdracht is beschreven, als enterprise architect.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met Agile/Scrum.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring bij een gemeentelijke organisatie.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Goed om te weten:

De opdrachtgever verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 6 23 85 34 94.

Contact

11 + 12 =

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Wij sturen je een email als wij een nieuwe vacature in het door jou aangegeven vakgebied hebben ontvangen