fbpx

Duurzaamheidsadviseur

Amsterdam
Parttime

Optie tot verlenging: ja, tot een totale contractduur van twee jaar
Solliciteren kan tot en met: 1 april 2020
Uren per week: 20 uur

Functieomschrijving

In gebiedsagenda WGM staat de prioriteit ‘Watergraafsmeer koploper in duurzaamheid en circulariteit’. Voor 2019 is in het gebiedsplan geld beschikbaar gesteld om hier invulling aan te geven.

Er is inmiddels een inventarisatie gedaan waar verschillende kansen en mogelijkheden uit komen. Om deze kansen te benutten is het wenselijk dat een medewerker hier actief mee bezig gaat. Alle acties zullen nog eerst in gang gezet moeten worden, voordat met concrete plannen aangeklopt kan worden bij R&D.

Werkzaamheden

Je bent aanspreekpunt voor bewoners met initiatieven. Je gaat verschillende projecten en activiteiten aanjagen, organiseren en uitvoeren. Expertise op het gebied van duurzaamheid heeft een meerwaarde bij het uitvoeren van deze opdracht.

Daarnaast zal veel met bewoners gesproken worden. Ook moeten mensen en netwerken met elkaar verbonden worden, dus daar moet je energie van krijgen.

Tenslotte is het nodig resultaten te behalen. Van je wordt gevraagd om van kansen en mogelijkheden concrete acties te maken en deze te organiseren.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

  • Je werkt en denkt minimaal op hbo-/wo-niveau.
  • Je geeft op maximaal één A4-pagina aan waarom je de meest geschikte kandidaat bent voor deze opdracht.
  • Je hebt kennis van duurzaamheid en kan concreet maken wat de toegevoegde waarden van een initiatief is.
  • Je bent in staat ideeën te vertalen naar concrete acties en/of een uitvoeringsplan.
  • Je hebt ervaring met het werken voor een lokaal bestuur.
  • Je hebt ervaring met het verbinden van bewonersinitiatieven aan een ambtelijke organisatie.
  • Je hebt in de afgelopen twee jaar geen ambtelijke aanstelling gehad bij de gemeente Amsterdam.
  • Je vermeldt minimaal één relevante referentie op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar:
+31 (0)6 25 34 74 25 of mail je cv naar cv@axiflex.nl