fbpx

Directiesecretaris

Hoorn
Parttime

Optie tot verlenging: één maal zes maanden
Solliciteren tot en met: 12 maart 2020
Uren per week: 24 uur

Functieomschrijving

Als directiesecretaris is je voornaamste verantwoordelijkheid het grondig inhoudelijk voorbereiden van het bestuurlijk besluitvormingsproces, zodat vergaderingen adequaat en efficiënt plaatsvinden. Je bent daarvoor goed op de hoogte van wat er speelt in de regio en adviseert de directie en het bestuur hierover. Daarnaast onderhoud je relevante netwerken, bereid je de directie- en bestuursagenda voor, en bewaak je de voortgang van de actie- en besluitpunten.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

  • Je hebt werkervaring met adviesprocessen en bestuurlijke besluitvormingsprocessen.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in de afgelopen vijf jaar als secretaris op het niveau van management, bestuur en/of directie.
  • Je hebt een afgeronde wo-bacheloropleiding in de richting Bestuurskunde.
  • Je hebt minimaal één jaar aantoonbare relevante werkervaring in de afgelopen vijf jaar bij een overheidsinstantie.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Competenties

  • Sociaal vaardig
  • Onafhankelijk denker
  • Plannen en organiseren
  • Analytisch vermogen

Goed om te weten

De OD NHN verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

8 + 9 =