fbpx

Data engineer

Den Haag
Fulltime

Optie tot verlenging: ja
Solliciteren kan tot en met: 18 maart 2020

Functieomschrijving

We vragen je primair een opdracht te doen waarbij data van een externe leverancier verplaatst en gemodelleerd moet worden naar het Azure DWH van Nationale Nederlanden. Binnen deze opdracht werk je samen met een data scientist, die modellen zal ontwikkelen vanuit de verplaatste en gemodelleerde data. We verwachten een mate van zelfstandigheid waarbij je in eerste instantie zelf de requirements ophaalt bij de opdrachtgever. Uiteindelijk verwachten we ook dat je een rol zal hebben als sparringpartner voor je collega data engineers. Die werken weliswaar in hetzelfde team, maar hebben uitdagingen binnen verschillende trajecten. Jij als autoriteit op het gebied van ETL en datamodellering helpt om samen de beste oplossingsrichting te bepalen.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

 • Je spreekt vloeiend Nederlands.
 • Je kunt zelfstandig requirements ophalen bij opdrachtgever (probleemanalyse).
 • Je kunt zelfstandig een solution design maken.
 • Je hebt ervaring met cloudplatform Azure (SQL Data warehouse).
 • Je hebt kennis van ETL-tooling.
 • Je hebt kennis van Azure Data Factory (pre).
 • Je hebt kennis van Informatica Power Center.
 • Je hebt ervaring met werken in een Agile-omgeving binnen een Scrum-team.
 • Je hebt ervaring binnen een omgeving waar security en compliance belangrijk zijn.
 • Je hebt ervaring met het werken met GIT.
 • Je bent analytisch, communicatief, leergierig, technisch, resultaatgericht en behulpzaam.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 40 46 00 27.

 

Contact

2 + 3 =