fbpx

Controller

Utrecht
Fulltime

Optie tot verlenging: één maal zes maanden
Uren per week: 32-36
Solliciteren tot en met: 23 februari 2020
Contractduur: 6 maanden

Functieomschrijving

Deze functie heeft twee ontwikkelopdrachten:

 • het ontwikkelen, opstellen en toetsen van een onderbouwing van de begroting van het Bedrijf Preparatie Brandweer (BPB), het zogenaamde P x Q-boek;
 • het (grondig) herzien van de opzet en indeling van het meerjareninvesteringsprogramma van de Veiligheidsregio Utrecht en het bijstellen van de inhoud ervan. Dit gebeurt in nauwe afstemming met de betrokken directies.

Naast de twee genoemde ontwikkelopdrachten bestaat de functie uit het ondersteunen van de controllers van de clusterdirectie Brandweerrepressie bij het verzorgen van spendanalyses en overige voorkomende planning & control-werkzaamheden.

De werkzaamheden gebeuren in opdracht van de directeur van het Bedrijf Preparatie Brandweer (hiërarchische aansturing) en de concerncontroller (functionele aansturing).

Eisen

 • Je hebt minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen acht jaar in de functie van (assistent) controller.
 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding op het gebied van financiën.
 • Je bent beschikbaar per 15 maart 2020 voor 32 tot 36 uur per week.
 • Je hebt minimaal vijf jaar aantoonbare (financiële en adviserende) werkervaring in de afgelopen acht jaar als (assistent) controller.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met het gebruik en inrichten van het planning & control-instrumentarium.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring bij de brandweer of andere dienstverlenende organisaties (zoals defensie, politie of ambulance.
 • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

 • De VRU verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.
 • Je werkdagen zijn maan-, dins- en donderdag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

9 + 12 =