fbpx

Axiflex consulent schuldhulpverlening

Consulent schuldhulpverlening

Naaldwijk
Fulltime


Functietitel: Consulent schuldhulpverlening
Standplaats: Naaldwijk
Duur van de opdracht: zes maanden
Optie tot verlenging: één maal zes maanden
Uren per week: 36
Solliciteren tot en met: 13 januari 2020

Axiflex zoekt voor de gemeente Westland een consulent schuldhulpverlening.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig afhandelen van aanvragen schuldhulpverlening. Hierbij voer je intake- en begeleidingsgesprekken, zet je schuldhulpverleningstrajecten (bemiddelingen en/of saneringen) op, denk je met de werkzoekende mee over oplossingen in geval van crisis (zoals bij ontruiming of afsluiting water en energie), en geef je budgetadviezen. Zo nodig verwijs je door naar andere instanties, onderhoud je contacten met schuldeisers en budgetbeheer, en stel je verklaringen Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen op. Dit alles vanuit de visie van integrale dienstverlening.

Wat we van je eisen:

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
  • Je hebt een diploma of certificaat van de opleiding Schuldhulpverlener.
  • Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van schuldhulpverlening in de afgelopen vijf jaar.
  • Je hebt aantoonbare en relevante kennis van en werkervaring met wet- en regelgeving op het gebied van schuldhulpverlening en sociale zekerheid in de afgelopen drie jaar.
  • Je hebt aantoonbare kennis van het softwarepakket Stratech.
  • Je hebt aantoonbare kennis van de huidige ontwikkelingen aangaande de drie decentralisaties binnen het sociaal domein en integrale dienstverlening.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Goed om te weten:

De opdrachtgever verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem rechtstreeks contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 6 23 85 34 94.

Contact

8 + 11 =

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Wij sturen je een email als wij een nieuwe vacature in het door jou aangegeven vakgebied hebben ontvangen