fbpx

Consulent budgetbeheer

Naaldwijk
Fulltime

Optie tot verlenging: één maal zes maanden
Uren per week: 32 tot 36
Solliciteren tot en met: zondag 16 februari 2020

Functieomschrijving

Als budgetbeheerder houd je jezelf bezig met intake-, vervolg- en eindgesprekken. Je geeft de cliënt inzicht en adviseert in zijn/haar financiële situatie, onder andere door te ondersteunen bij het maken van een inventarisatie van inkomsten, uitgaven en schulden en het bestedingspatroon. Je verstrekt informatie over regelingen en voorzieningen, en je ondersteunt in het aanvragen van de benodigde voorzieningen. Daarnaast informeer je over mogelijke oorzaken van de financiële problemen. Waar nodig, overleg je met de schuldhulpverlener over de mogelijkheden tot het opzetten van een minnelijke dan wel een wettelijke schuldregeling.

Eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding in de richting van Sociaal-Juridische Dienstverlening of Maatschappelijke Dienstverlening.
  • Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie op het gebied van budgetbeheer/schuldhulpverlening in de afgelopen drie jaar.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring binnen een gemeente.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met het programma Stratech.
  • Je bent uiterlijk beschikbaar per 2 maart 2020.

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

De gemeente verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

9 + 14 =