fbpx

Consulent bedrijven en omgeving

Naaldwijk
Fulltime

Standplaats: Naaldwijk
Optie tot verlenging:
één maal drie maanden
Solliciteren tot en met:
woensdag 12 februari 2020

Functieomschrijving

Als eerste aanspreekpunt voor bedrijven, burgers, maatschappelijke instanties en gemachtigden beantwoord je vragen over hun ruimtelijke initiatieven. Je geeft informatie en advies over de ruimtelijke mogelijkheden volgens de lokale en landelijke wet- en regelgeving, zoals omgevingsvergunningprocedures. Je toetst initiatieven die betrekking hebben op de ruimtelijke omgeving, zoals bouwen en verbouwen, uitbreiden van bouwwerken, het maken van een uitrit, bestemmingsplannen en (woningbouw)projecten aan de regels van bijvoorbeeld de Wet ruimtelijke ordening en de Wet algemene bepalingen omgevingswet. Ook toets je aan provinciaal en lokaal beleid. Daarnaast lever je een bijdrage aan het project Initiatieven Tafel Westland. In voorbereiding op de Omgevingswet is een intakeproces vormgegeven om meer ruimte te geven aan initiatieven. Dit betreft alle initiatieven die in de fysieke leefomgeving zichtbaar worden, van vooroverleg tot vergunningverlening. Complexe initiatieven die uit dit proces komen, worden besproken aan de Initiatieven Tafel Westland. Dit overleg vindt iedere donderdag plaats en kent een eigen voorbereidings-, behandelings- en nazorg. Bij dit overleg zijn interne disciplines, ketenpartners en de initiatiefnemer aanwezig. Binnen het project neem je samen met een aantal collega’s de rol van secretaris op je, die zorgdraagt voor het organiseren van de bijeenkomsten, het vastleggen van afspraken en het bundelen van de diverse adviezen. Ook lever je een bijdrage aan het optimaliseren van de processen.

Eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding.
  • Je hebt een gevolgde opleiding/cursus op het gebied van bouwregelgeving en/of de Omgevingswet.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met het digitale systeem SquitXO.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met het digitale systeem Corsa.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in een gemeentelijke organisatie.
  • Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van bouwregelgeving, ruimtelijke ordening en de Omgevingswet in de afgelopen vijf jaar.
  • Je hebt aantoonbare kennis van de regio Haaglanden.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Goed om te weten

De gemeente verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

10 + 14 =