fbpx

(Bouw)plantoetser

Westland
Fulltime

Duur van de opdracht: drie maanden
Start: z.s.m.
Optie tot verlenging:
één maal drie maand(en)
Uren per week:
36 uur
Solliciteren tot en met:
dinsdag 7 april 2020

Functieomschrijving

Als bouwplantoetser ruimte (plantoetser Wabo) ga je de aanvragen voor bouw-, aanleg-, monumentenvergunningen en principeverzoeken beoordelen, toetsen en afhandelen. Je bent verantwoordelijk voor deze hele procedure en bewaakt de doorlooptijd. Hiernaast vervul je een regisseursrol en coördineer je vanuit deze rol de interne adviezen van je collega’s binnen de gemeente maar ook van derden, zoals onder meer die van de omgevingsdienst, veiligheidsregio en waterschap. Ook lever je een bijdrage aan de ontwikkelingen van de genoemde producten.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

  • Je hebt een afgeronde opleiding bouwkunde op minimaal hbo bachelor niveau
  • Je beschikt over minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring als bouwplantoetser, opzichter of toezichthouder in de afgelopen drie jaar
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding ABW 1 en ABW 2
  • Je hebt aantoonbare werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie in de afgelopen drie jaar

Benodigde competenties

  • Je bent communicatief sterk
  • Je hebt hebt een enthousiaste en flexibele werkhouding.
  • Je bent resultaatgericht en klantgericht
  • Je kunt je zelfstandig werken afwisselen met werken in teamverband.

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar:
+31 (0)6 25 34 74 25 of mail je cv naar cv@axiflex.nl