fbpx

Bouwplantoetser

Enschede
Parttime

Standplaats: Enschede
Duur van de opdracht:
24 februari 2020 – 31 december 2020
Optie tot verlenging:
Ja, afhankelijk werkzaamheden
Uren per week: 
8 uur
Solliciteren tot en met:
woensdag 19 februari 2020

Functieomschrijving

Het beoordelen en verlenen van vergunningen en meldingen en het verstrekken van informatie.

Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen en behandelen van aanvragen omgevingsvergunningen (activiteit bouw).
Ook verstrek je bij toerbeurt met collega’s, tijdens het spreekuur informatie over o.m. bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen (Wabo) en de Omgevingswet.

Als technisch medewerker verzamel je juridische (achtergrond-)informatie en verstrek je relevante gegevens. Je bent in staat gegevens te beoordelen, onderzoekt de juistheid, volledigheid en bruikbaarheid en brengt een logische ordening aan. Je controleert de informatie in haar geheel alvorens je deze verstrekt. 
Je hebt veelvuldig overleg met collega’s, burgers en professionals zoals architecten, aannemers, projectontwikkelaars en fungeert als vast aanspreekpunt voor de aanvraag. Je toetst, stemt af, coördineert en adviseert, zowel individueel als in teamverband, met andere productvelden zoals stedenbouw, verkeer, milieu, ruimtelijke ordening, stadsbeheer, veiligheidsregio/brandweer en welstand.

Eisen

  • Je beschikt over bestuurlijke sensitiviteit, goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht en je kunt omgaan met vertrouwelijke informatie.
  • Daarnaast ben je coöperatief, stressbestendig, zelfstandig, klantgericht, daadkrachtig, dienstverlenend en proactief.
  • Je gaat veranderingen niet uit de weg, je signaleert ze en komt gevraagd en ongevraagd met creatieve oplossingen.
  • Kennis en werkervaring met Squit XO
  • Minimaal 1 jaar werkervaring als bouwplantoetser bij een gemeente in de afgelopen 5 jaar
  • Een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde
  • Je hebt de cursus Bouwbesluit 2012 succesvol afgerond
  • Je bent in bezit van AWB

In het CV moet blijken dat u aan alle eisen voldoet.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

7 + 15 =