fbpx

Bestandsbeheerder BAG

Rotterdam
Fulltime

Duur van de opdracht: 9 maanden
Start: Z.s.m. naar verwachting 1 april 2020
Optie tot verlenging:
2 x 9 maanden
Uren per week:
36 uur
Solliciteren tot en met:
10 maart 2020

Functieomschrijving

Als bestandsmedewerker van onze registraties sta je met de verwerking van de gegevens aan het begin van veel vervolgprocessen en is het van het grootste belang dat de invoer van de gegevens in de systemen volgens de daarvoor vastgestelde kaders en kwaliteitseisen wordt gedaan. Je hebt een echte aanpakmentaliteit om te zorgen dat de aanwezige wettelijke termijnen van de registraties worden behaald. Ook ruimtelijk inzicht is gewenst i.v.m. de ontwikkelingen naar een 3D registratie van de objecten welke geregistreerd worden.
De bestandsmedewerker is in eerste instantie verantwoordelijk voor het verzamelen, berekenen en verwerken van gegevens welke dienen te worden ingevoerd in de applicaties ten behoeve van de te voeren registraties, in eerste instantie in de BAG. Daarnaast ook eventueel in de ondersteunende processen om zo in het gehele werkveld te kunnen werken (multifunctionaliteit, uiteraard op te bouwen). Hierbij is te denken aan de uitgifte van huisnummering en werken in het frontoffice waar terugmeldingen binnenkomen over onregelmatigheden en/of aanpassingen n.a.v. vergunningsvrije aanpassingen in de registraties.
 
Profiel
 
We zoeken een bestandsmedewerker BAG met een aanpakmentaliteit. Je hebt bouwkundig inzicht en nauwkeurig werken zit jou in het bloed. Je bent resultaatgericht en proactief. Verbinding met collega’s binnen de afdeling vind jij belangrijk en je bent een teamspeler.

Meedenken in de implementatie en doorontwikkeling van een nieuwe BAG-applicatie en verbetering van processen op het gebied van de BAG spreken jou aan. Daarnaast sta jij open voor een dynamische werkomgeving, waarin toekomstgericht denken centraal staat.

Eisen

 • Je hebt een afgeronde Hbo- opleiding i.c.m. HBO werk- en denkniveau
 • Je beschikt minimaal over 1 jaar ervaring met BAG 2.0, opgedaan in de afgelopen 3 jaar
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met registraties in BAG
 • Ervaring met het systeem Vertex (Processfive)
 • Ervaring met het systeem Gouw
 • Ervaring met WOZ
 • Ervaring met BGT

In het CV moet blijken dat je aan alle eisen voldoet.

Competenties

 • Inzicht in lezen van bouwtekeningen;
 • Analytisch vermogen;
 • Kwaliteit-, service- en resultaatgericht;
 • In teamverband kunnen werken;
 • Ruimtelijk inzicht i.v.m. 3D ontwikkelingen;
 • Instelling om multifunctionele inzetbaar te zijn;
 • Open wijze van communiceren;
 • Goede contactuele eigenschappen (mondeling en schriftelijk)

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

Contact

11 + 15 =