fbpx

Assetmanager/Werkvoorbereider groen, spelen en sport

Bussum
Parttime

Optie tot verlenging: drie maal drie maanden
Uren per week: 32 uur
Solliciteren tot en met: 22 maart 2020

Functieomschrijving

Als assetmanager groen, spelen en sport ben je eindverantwoordelijk voor het beheer van de groenvoorzieningen, sportvelden en speelplaatsen in de gemeente Gooise Meren. Je zorgt er voor – samen met veel collega’s – dat de kapitaalgoederen gedurende de gehele levenscyclus optimaal functioneren en presteren. Dat doe je op basis van vastgesteld beleid, binnen de financiële kaders en met acceptabele risico’s voor gebruikers en voor de gemeente.

Werkzaamheden

 • Je draagt bij aan de totstandkoming van (integraal) beleid en vertaalt dit naar beheerplannen die je tijdig bijstelt en vernieuwt. Deze beheerplannen vertaal je samen met andere asset managers naar integrale uitvoeringsplannen.
 • Je zorgt er samen met de inkoopadviseur voor dat onderhoudswerkzaamheden op een goede manier op de markt worden gezet, en dat het contractmanagement (directievoering en toezicht) goed wordt uitgevoerd. Je voert zelf de directie op verschillende onderhoudscontracten.
 • Je zorgt voor goede werkafspraken met de eigen uitvoeringsdienst (team Beheer en Service) voor het onderhoud dat dit team uitvoert.
 • Je zorgt voor een duidelijke opdrachtverstrekking aan het team Projectmanagement en stuurt op planning, kosten en resultaten.
 • Van jou wordt verwacht dat projecten, geïnitieerd door de gemeente zelf én derden, voldoen aan de eisen die vanuit adequaat beheer gesteld moeten worden. Denk daarbij aan beheerkosten, veiligheid, functionaliteit, beheerbaarheid et cetera.
 • Je bent samen met de andere asset managers ervoor verantwoordelijk dat er actuele noodplannen zijn.
 • Je zorgt ervoor dat vragen van het bestuur en bewoners tijdig en adequaat worden beantwoord en je adviseert het bestuur samen met de beleidsadviseur over zaken die jouw assets aangaan.
 • Je draagt bij aan de een goede bestuurlijke planning en control (P&C-cyclus) en bent verantwoordelijk voor financiële planning en beheersing van budgetten en uitgaven.
 • Je zorgt voor een goed netwerk binnen en buiten de gemeente
 • Je hebt feeling met concrete projecten en speelt ook in de werkvoorbereiding een rol. Dit betreft met name de renovatie van speelplaatsen.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding in de richting van sport, cultuur of groen.
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen vijf jaar, als assetmanager.
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen vijf jaar, binnen een politiek-bestuurlijke organisatie.
 • Je hebt werkervaring op het gebied van beheer groenvoorziening, sportvelden en of speelplaatsen binnen een gemeente.
 • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 25 34 74 25.

 

Contact

7 + 1 =