fbpx

Adviseur inrichting applicatie Planning & Control

Leidschendam
Parttime

Duur van de opdracht: van 1 mei tot 30 juni 2020
Optie tot verlenging: mogelijk, maar nog niet bekend
Uren per week: 20 uur
Solliciteren kan tot en met: 8 april 2020

Functieomschrijving

Vanuit het project Digitalisering P&C producten wordt gemeente breed gewerkt aan het digitaliseren en verbeteren van de P&C producten. Het systeem dat hierbij gebruikt wordt is LIAS. De digitalisering heeft betrekking op zowel de financieel adviseurs als de financiële administratie.

Als adviseur inrichting Planning & Control werk je mee aan de verdere ontwikkeling van LIAS en lever je een bijdrage aan de opleiding van medewerkers tot key-user van deze applicatie.

Je hebt de vaardigheid om op een effectieve wijze met de systemen te werken en je bent in staat deze kennis op een prettige wijze over te brengen op anderen. Je bent op centraal niveau aanspreekpunt voor het systeem, denkt proactief mee bij het implementeren van de verschillende processen en zorgt ook voor de vastlegging hiervan. Je bent vernieuwend, kritisch en oplossingsgericht.

Hoofdtaken

 • Je fungeert als aanspreekpunt voor LIAS zowel intern als met de leverancier;
 • Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van LIAS en het efficiënter (optimaal) gebruik van LIAS als ondersteunende applicatie bij de verschillende P&C-producten;
 • Je helpt onze medewerkers zich te ontwikkelen tot volwaardige key-users van LIAS;
 • Je verzorgt werkinstructies en trainingen in LIAS;
 • Je signaleert proactief risico´s, verbeter- en/of knelpunten.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

 • Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen drie jaar met LIAS;
 • Je beschikt over een eigen telefoon, laptop of iPad om de opdracht mee te vervullen;
 • Je beschikt over een afgeronde HBO-Bachelor opleiding op het gebied van bedrijfseconomie;
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring op Planning & Control gebied op concernniveau in een gemeentelijke organisatie de afgelopen 5 jaar;
 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het uitvoeren van een beheerdersrol van een systeem in de afgelopen 4 jaar;
 • Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met bestuurlijke behandelvoorstellen (BBV) in de afgelopen 3 jaar;
 • Je hebt minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring met het opstellen van de balans en de activa module in de afgelopen 5 jaar;
 • Je staat stevig in je schoenen en beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht;
 • Je hebt een breed blikveld, kunt zaken verbinden en je bent in staat om op zowel de hoofdlijnen als detail niveau te opereren;
 • Je bent een sterke analyticus en je kunt omgaan met weerstand en belangentegenstellingen;
 • Je hebt een flexibele, creatieve en proactieve werkinstelling en vindt het prettig om te opereren in een informele en sterk klantgerichte omgeving.

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar:
+31 (0)6 25 34 74 25 of mail je cv naar cv@axiflex.nl