fbpx

Adviseur doorontwikkeling afdeling Ambtelijke Opdrachtgevers

Amsterdam
Parttime

Optie tot verlenging: ja, tot een totale contractduur van twee jaar
Solliciteren kan tot en met: woensdag 1 april 2020
Contractduur: 12 maanden
Parttime uren: 28 per week

Functieomschrijving

Vervolg van het ontwikkelingsprogramma van de afdeling Ambtelijke Opdrachtgevers (AOG). Afgelopen jaar is veel aandacht besteed aan de professionele rol van de AOG op individueel niveau. Bij het vervolg ligt de focus op het niveau van de afdeling. Thema’s die hierbij aan de orde komen, zijn onder meer: interne teamdynamiek, samenwerking, profilering naar externe partijen en de ontwikkeling en training van een gemeenschappelijke toolkit. Het ontwikkelingsprogramma is erop gericht op professionele wijze voor de gemeente het ambtelijk opdrachtgeverschap in te vullen.

Werkzaamheden

Je gaat een samenhangend programma ontwikkelen, gericht op het werk van alle dag, waarbij bovenstaande thema’s gestructureerd en in goede volgorde aan de orde komen.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

 • Je werkt en denkt minimaal op wo-niveau. Dit kun je aantonen door een behaald diploma en/of opgedane relevante werkervaring.
 • Je geeft op maximaal één A4-pagina aan waarom je de meest geschikte kandidaat bent voor deze opdracht.
 • Je hebt kennis van professionalisering en veranderprocessen. Dit licht je toe in de motivatie.
 • Je hebt ruime kennis van en ervaring met het opzetten en begeleiden van grote en langdurige professionaliseringstrajecten. Dit licht je toe in de motivatie.
 • Je hebt werkervaring opgedaan met het bedenken van een programma/vormgeven van processen waarbij ‘het werk’ van de AOG centraal staat. Dit licht je toe in de motivatie.
 • Je hebt eerder in het domein van Verkeer en Ruimtelijke Ordening gewerkt. Dit licht je toe in de motivatie.
 • Je ervaring met het werken in politiek-bestuurlijke organisaties. Dit licht je toe in de motivatie.
 • Je hebt veel ervaring met het begeleiden van groepen. Dit licht je toe in de motivatie.
 • Je een achtergrond in zowel psychodynamische en systemische kennis, alsook in het concreet vormgeven en uitvoeren van professionaliseringsprogramma’s. Dit licht je toe in de motivatie.
 • Je hebt ervaring met het opzetten en implementeren van vergelijkbare programma’s in andere organisaties. Dit licht je toe in de motivatie.
 • Je hebt in de afgelopen twee jaar geen ambtelijke aanstelling gehad bij de gemeente Amsterdam.
 • Je vermeldt minimaal één relevante referentie op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Goed om te weten

De gemeente verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar:
+31 (0)6 25 34 74 25 of mail je cv naar cv@axiflex.nl