fbpx

adviseur beleidsrealisatie projectleider participatie

Adviseur beleidsrealisatie/Projectleider participatie

Amsterdam
Parttime

Standplaats: Amsterdam en Weesp
Duur van de opdracht: twee jaar
Optie tot verlenging: nee
Solliciteren kan tot en met: 31 maart 2020

Functieomschrijving

Als adviseur beleidsrealisatie Afval & Grondstoffen (A&G) zorg je voor een goede overdracht van de werkzaamheden op het gebied van afval en grondstoffen binnen de gemeente Weesp naar de directie A&G, en ben je aanspreekpunt voor Weesp. Tot het moment van de bestuurlijke fusie van Weesp met Amsterdam (maart 2022) ondersteun je de wethouder van de gemeente Weesp in zijn bestuurlijke overleggen binnen de Gooise Afval Dienst (GAD). Ook neem je deel aan de ambtelijke overleggen in GAD verband.

In het centrum van Weesp zijn concrete plannen om binnen twee jaar ondergrondse afvalcontainers te plaatsen. Als projectleider bewonersparticipatie zet je jezelf in voor participatie van de inwoners en communicatie.

Werkzaamheden

Je zorgt voor de ambtelijke voorbereidingen en adviseert de wethouder voor de bestuurlijke overleggen in GAD-verband op het terrein van afval en grondstoffen. Je bent het aanspreekpunt voor Weesp als het gaat om knelpunten in de uitvoering, bewonersvragen, raadsvragen van Weesp die betrekking hebben op afval en grondstoffen.

Als het gaat om vraagstukken in GAD-verband die betrekking hebben op handhaving en toezicht, leg je contact met de collega’s binnen Stadswerken en THOR (Toezicht Handhaving Openbare Ruimte) van het cluster Stadsbeheer.

Je zet jezelf, samen met de collega’s van het team Beleidsrealisatie Ondergronds Afval Inzamelsysteem van de gemeente Amsterdam, in voor de uitrol van het plan van aanpak plaatsing ondergrondse containers in het centrum van Weesp.

Je richt jezelf daarbij in het bijzonder op de participatie van de inwoners en ondernemers in het centrum van Weesp. Binnen dit proces ben je ook verantwoordelijk voor de communicatie rondom de plaatsing van de containers in het centrum.

De functie valt binnen de afdeling Strategie & Projecten, directie Afval & Grondstoffen. Je werkplek is zowel in Weesp als Amsterdam.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

  • Je werkt en denkt op hbo-niveau.
  • Je hebt ervaring met beleidsrealisatie.
  • Je hebt tenminste een jaar werkervaring met bewonersparticipatie.
  • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met projectmatig werken.
  • Je hebt ervaring met projectleiderschap participatie.
  • Je hebt ervaring opgedaan met werken binnen een gemeente.
  • Je hebt affiniteit met afval en grondstoffen.
  • Je hebt de afgelopen twee jaar geen ambtelijke aanstelling gehad bij de gemeente Amsterdam.
  • Je vermeldt minimaal één relevante referentie op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Goed om te weten

De gemeente kan verzoeken om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar:
+31 (0)6 25 34 74 25 of mail je cv naar cv@axiflex.nl