fbpx

Accountmanager implementatie/inkoop jeugdhulp

Zoetermeer
Parttime

Optie tot verlenging: één maal drie maanden
Solliciteren kan tot en met: 15 april 2020
Contractduur: 8 maanden
Parttime uren: 32-36 per week

Functieomschrijving

Binnen de inkoopregio is de gemeente Zoetermeer opnieuw gestart met de voorbereidingen voor de regionale aanbesteding jeugdhulp voor alle H10-gemeenten. Je weet als geen ander welke uitdagingen een aanbesteding in combinatie met de nieuwe werkwijze met zich meebrengt. Je voelt aan hoe je het beste de belangen van Zoetermeer kunt vertegenwoordigen in de samenwerking met de regio om tot het gewenste, gezamenlijke resultaat te komen. Daarnaast kun je de vertaalslag maken naar de praktijk. Je bent in staat de nieuwe werkwijze te vertalen naar concrete acties voor de toegang door aanpassing in de werkprocessen, instructies en scholing. Samen met jouw collega van informatiebeheer bepaal je welke aanpassingen nodig zijn in het systeem om de implementatie van de nieuwe werkwijze te borgen en de resultaten hiervan te kunnen monitoren. Naast het inkoopproces van de regionale jeugdhulp houd je jezelf ook bezig met accountmanagement van lokale organisaties op het gebied van preventieve jeugdhulp. Hieronder valt ook het beoordelen en verstrekken van subsidies.

Ben je een expert op het gebied van inkoop en accountmanagement jeugdhulp, heb je een brede, integrale blik op jeugdhulphulpverlening, ben je een geboren netwerker, verbaal stevig, standvastig en resultaatgericht? Dan is dit een mooie kans voor je.

Gewenst profiel

De ambitie om de jeugd van Zoetermeer de beste kansen te geven, combineer je aan een zakelijke en analytische instelling en een hoge mate van zelfsturing. Door jouw uitstekende sociale vaardigheden onderhoud je makkelijk contact met veel verschillende partijen, van bestuurders tot instellingen, om zo de samenwerking tot stand te brengen.

Benodigde competenties:

 • Je hebt goede inhoudelijke kennis van en ervaring met inkoop en implementatie op het terrein van jeugdhulp.
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen.
 • Je kan doortastend zijn en strategisch optreden.
 • Je beschikt over onderhandelingsvaardigheden.
 • Je beschikt over een repertoire functionele beïnvloeding.
 • Je durft mensen aan te spreken met behoud van de relatie.
 • Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden.
 • Je overstijgt de operationele praktijk en weet verbanden te leggen die de leer- en verbetercyclus ondersteunen.
 • Je bent zelfstandig en kent een hoge mate van zelfsturing.
 • Je kan helder rapporteren, monitoren en evalueren.
 • Je bent vaardig in het gebruik van spreadsheets.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding.
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring met jeugdhulp, opgedaan in de afgelopen zes jaar.
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen vijf jaar, op het gebied van inkoop/implementatie van jeugdhulp.
 • Je hebt werkervaring met het implementeren van inkoopregelingen, opgedaan in de afgelopen vier jaar.
 • Je hebt kennis van en werkervaring binnen de H10-inkoopregio.
 • Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring, opgedaan in de afgelopen vijf jaar, met het werken binnen een gemeente.
 • Je hebt in de afgelopen 6 maanden geen 3 overeenkomsten met een totale duur van 36 maanden gehad bij de gemeente Zoetermeer, dan wel zal je met het aangaan van deze opdracht niet uitkomen op 3 overeenkomsten met een totale duur van 36 maanden binnen een periode van 6 maanden.
 • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Goed om te weten

De gemeente verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar:
+31 (0)6 25 34 74 25 of mail je cv naar cv@axiflex.nl