fbpx

Axiflex Transformatiemanager

 

Transformatiemanager sociaal domein

Naaldwijk
Fulltime


Functietitel: Transformatiemanager sociaal domein
Standplaats: Naaldwijk
Duur van de opdracht: twaalf maanden
Optie tot verlenging: twee maal zes maanden
Uren per week: 36
Solliciteren tot en met: 15 januari 2020

Axiflex zoekt voor de gemeente Westland een transformatiemanager sociaal domein.

Functieomschrijving

Het sociaal domein is volop in beweging. Als transformatiemanager sociaal domein draag je zorg voor de realisatie van twee omvangrijke, complexe verandersporen voor het sociaal domein in Westland.

Deze sporen richten zich op het verbeteren van het sturingsmodel voor het sociaal domein (indicatoren, inkoop, regionale samenwerking, uitvoeringsprogramma sociaal beleid et cetera). Je bent daarbij verantwoordelijk voor de adviezen en aanpak aangaande kostenbeheersing op het sociaal domein. Hiermee samenhangend op de transformatie van de dienstverlening voor de Westlanders die hulp en ondersteuning nodig hebben. Om deze transformatie handen en voeten te geven, zoeken wij een ervaren manager met visie op het sociaal domein. Je gaat sturing geven aan de inhoud en samen met de strategisch regisseurs, HR-managers en medewerkers (binnen en stakeholders buiten) ervoor zorgdragen de veranderingen echt werkend te krijgen. Samenwerking en integraal werken staan hierbij centraal. Je stuurt inhoudelijk en budgettair op het realiseren van onze strategische bestuurlijke opgaven.

Je bent als transformatiemanager sociaal domein zowel in- als extern zichtbaar. Je hebt een actieve rol in regionale samenwerking met Haaglanden. Je neemt periodiek deel aan het DT als het sociaal domein geagendeerd staat. Ook investeer je in de verbinding met de belangrijkste subsidie- en samenwerkingspartners. Verder ben je actief in relevante netwerken. Je levert een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de organisatie, waarbij van je wordt verwacht dat je stuurt op integrale resultaten.

Wat we van je verlangen (eisen):

  • Je bent uiterlijk in de week van 3 februari 2020 beschikbaar.
  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding.
  • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van coaching.
  • Je hebt een afgeronde opleiding in de richting van bestuurlijk management en/of verandermanagement op wo-niveau.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring op directieniveau in de afgelopen drie jaar.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring binnen de regio Haaglanden op het gebied van de zorg in de afgelopen drie jaar.
  • Je hebt minimaal vier jaar aantoonbare werkervaring als verandermanager sociaal domein in de afgelopen zes jaar.
  • Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring in een gemeente met meer dan 100.000 inwoners in de afgelopen vijf.
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referentie op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Goed om te weten

De gemeente verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter via telefoon, live chat of whatsapp:
+31 6 23 85 34 94.

Contact

3 + 6 =

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Wij sturen je een email als wij een nieuwe vacature in het door jou aangegeven vakgebied hebben ontvangen